0
Ο Βαγγέλης Μαρινάκης αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στην υπόθεση των στημένων αγώνων στο ελληνικό ποδόσφαιρο μεταξύ 2008-2011, με επιστολή που απέστειλε στο δικαστήριο!

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, ο οποίος έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες που τον βάρυναν για το Koriopolis, επικαλείται αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και τονίζει πως το αμέσως επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να λείπει εκτός Ελλάδας. 

Παράλληλα, κάνει γνωστό πως επειδή είναι σε εξέλιξη και η υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης», στην οποία είναι κατηγορούμενος, δεν θα ήθελε στην παρούσα φάση να καταθέσει. 

Γι’ αυτό, λοιπόν, παραπέμπει στην απολογία που είχε δώσει για το Koriopolis, όσο ακόμα ήταν κατηγορούμενος, υπογραμμίζοντας πως ό,τι είχε να πει για το εν λόγω σκάνδαλο, το έχει κάνει στον ειδικό ανακριτή. 

Η… μπάλα, πλέον, περνάει στο δικαστήριο, το οποίο έχει περιθώριο ως την επόμενη συνεδρίαση (27/3) να αποφασίσει αν θα επιμείνει στην κλήση του Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα συνεχίστηκε κανονικά η δίκη για το Koriopolis στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων με τους ποδοσφαιριστές Καμπάνταη, Κόρμπο, Δωροβίνη, Χανιώτη και Κακαρά, τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ, Βίκτωρα Μητρόπουλο και τους δημοσιογράφους, Κώστα Βαξεβάνη και Γιώργο Ριζεάκο να καταθέτουν ως μάρτυρες. Ουδείς εξ αυτών… φώτισε την υπόθεση, ενώ πιο συγκεκριμένα οι προαναφερθέντες παίκτες ανέφεραν πως ουδέποτε κάποιος τους πλησίασε και τους ζήτησε να στήσουν κάποιο παιχνίδι.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top