0
Σε εξέλιξη βρίσκεται ένα πραγματικό θρίλερ και ένα μεγάλο μυστήριο, με δύο ενήλικες νεκρούς και ένα μωρό να γλιτώνει από βέβαιο θάνατο, την τελευταία στιγμή.


Η αστυνομία του Ιλινόις των ΗΠΑ, καλείται να ξετυλίξει το κουβάρι μιας ανείπωτης τραγωδίας. 

Μία οικογένεια ξεκληρίστηκε, καθώς ο πατέρας βρέθηκε νεκρός από πυρκαγιά στο σπίτι, η μητέρα σκοτώθηκε, καθώς έπεσε με το αυτοκίνητο σε λίμνη και πνίγηκε, ενώ το δράμα κορυφώθηκε με την απόσυρση από το νερό του μωρού της οικογένειας, ηλικίας μόλις 3 μηνών, το οποίο κατάφερε να επιβιώσει!

Η απίστευτη αυτή ιστορία εκτυλίχθηκε μετά τον χωρισμό του ζευγαριού. Ο 32χρονος Τζάστιν Κάμπελ βρέθηκε νεκρός από σφαίρα στο σπίτι του, το οποίο είχε αρπάξει φωτιά και κάηκε σχεδόν ολοσχερώς. Η σύζυγος Κρίστι βρέθηκε νεκρή από πνιγμό σε κοντινή απόσταση, καθώς είχε πέσει με το αυτοκίνητο σε λίμνη. Οι διασώστες, ωστόσο, κατάφεραν να βγάλουν ζωντανό το μωρό και να το οδηγήσουν στο νοσοκομείο όντας ταλαιπωρημένο.

Οι αστυνομικοί εικάζουν ότι η γυναίκα είχε διαφορές με τον πρώην σύζυγό της, τον οποίο πυροβόλησε και σκότωσε, βάζοντας φωτιά στο σπίτι για να καλύψει τα ίχνη της. Πάνω στον πανικό της, όμως, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε στη λίμνη, όπου βρήκε τραγικό θάνατο.

Οι διασώστες βρήκαν το παιδί στο πίσω κάθισμα, το οποίο δεν είχε βυθιστεί στη λίμνη και αφού το απεγκλώβισαν, του πρόσφεραν τις πρώτες βοήθειες.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top