0
Στο τέλος του μήνα αναμένεται να παραδοθεί στην κυκλοφορία ένα από τα μεγαλύτερα έργα της νεότερης Ελλάδας, το ολοκαίνουργιο οδικό δίκτυο της Αθηνών-Πατρών, η ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ! Ή μήπως δεν είναι έτσι;

H Eλλάδα της Διαπλοκής βρίσκεται μπροστά στο μεγαλύτερο φιάσκο της μεταπολιτευτικής της Ιστορίας.

Ήδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του “Κουρδιστού Πορτοκαλιού”, ρεπόρτερς δύο μεγάλων γερμανικών περιοδικών νοικιάζουν ελικόπτερα για να φωτογραφίσουν το Μεγάλο Φιάσκο που ακούει στο όνομα ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΔΟΣ!

Πρόκειται για την Αθηνών-Πατρών την οποία υποτίθεται θα παρέδιδαν οι εργολάβοι τον Μάρτιο του 2017!

Μάλιστα ο ανεκδιήγητος Σπίρτζης έφτασε στο σημείο να παρασύρει ακόμη και τον Τσίπρα σε εγκαίνια ανύπαρκτου έργου. Περιέφερε τον πρωθυπουργό στα σκάματα των εργολάβων, γιατί αυτό είναι η περίφημη Ολυμπία Οδός: Η παλιά εθνική οδός αλλά σκαμμένη και πιο καρμανιόλα από ποτέ.

Η Ολυμπία Οδός περιμένει τα νέα θύματα του Πάσχα του 2017 καθώς αυτό που θα βρουν μπροστά τους οι οδηγοί είναι μπουλντόζες και σκάματα. Εργα που στα περισσότερα σημεία βρίσκονται ακόμη στο ξεκίνημά τους και με φόντο μια χώρα που καταρρέει το πιο πιθανό είναι να μην ολοκληρωθούν ποτέ!

Εχει περισσότερες πιθανότητες ο Σπίρτζης να πηδήξει την Μόνικα Μπελούτσι παρά οι Ελληνες οδηγοί να διασχίσουν ολόκληρη την Ολυμπία Οδό πριν το 2019.

Και να σκεφθείτε ότι οι εργολάβοι θα την παρέδιδαν τον Μάρτιο του 2017!

Γι΄αυτό μας διαβεβαίωνε και ο ανεκδιήγητος- μόνο Πασόκ-Σπίρτζης.

Έπρεπε η Ολυμπία Οδός να απασχολήσει τα γερμανικά ΜΜΕ για να ασχοληθούν οι Έλληνες δημοσιογράφοι με μια εθνική οδό η οποία είναι πολύ πιθανό να μην ολοκληρωθεί ποτέ με φόντο μια Οικονομία που καταρρέει.

Η Ολυμπία Οδός είναι πολύ πιθανό -μισοτελειωμένη- να μείνει στην Ιστορία ως το ρημαγμένο Μουσείο της Διαπλοκής ντόπιων ολιγαρχών και κυβερνήσεων.

Είναι τέτοια η προκλητικότητα Εργολάβων και Σπίρτζη που όποιος καλεί το τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών της Ολυμπίας Οδού 22960 95555 ακούει από την ταλαίπωρη τηλεφωνήτρια να τον “ενημερώνει” ότι η Ολυμπία Οδός θα παραδωθεί τον Μάρτιο!!!!

Δηλαδή σε 15 μέρες από σήμερα!!!!

Κι ενώ ακούει για Μάρτιο βλέπει γύρω του τα σκάματα και τις νταλίκες που έρχονται κατά πάνω του από το αντίθετο ρεύμα με μόνο εμπόδιο της πλαστικές κορίνες!!!!

Μιλάμε για ένα τεράστιο σκάνδαλο που θα κλείσει με τον πιο εππικό τρόπο την διεφθαρμένη μεταπολίτευση και φυσικά θα συμβολίζει και την κατάρρευση του κράτους…

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top