0
Ανώνυμη πληροφορία έλαβε η Ελληνική Αστυνομία, σύμφωνα με την οποία οδηγεί στα ίχνη ενός νέου υπόπτου για τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Κηφισιά.

Ο νέος ύποπτος εμφανίζεται ως ένας άνθρωπος ψυχικά διαταραγμένος και συγκεντρώνει πολλά από τα χαρακτηριστικά του δράστη.

Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένες πηγές, ο άνθρωπος που έκανε το ανώνυμο τηλεφώνημα, υπέδειξε και τόπο διαμονής του υπόπτου, ο οποίος φέρεται να συμπίπτει με το σημείο που ο δράστης πήρε την κούρσα στη διάρκεια της οποίας δολοφόνησε τον άτυχο ταξιτζή.

Αντίστοιχες πληροφορίες -οι οποίες ωστόσο έχουν χαμηλότερο βαθμό αξιοπιστίας- έχουν δοθεί γία έξι ακόμη άτομα που ταιριάζουν στο προφίλ του δράστη, με τους 3 -τουλάχιστον- να διαμένουν σε περιοχές μακρυά από το σημείο δράσης του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι «παλιοί» 3 ύποπτοι έχουν αποκλειστεί από το κάδρο των ερευνών καθώς είτε δεν συνδέονταν με την Χαριλάου Τρικούπη είτε τα σωματικά τους χαρακτηριστικά δεν ταίριαζαν με το δράστη.

Φωτογραφίες τους έδειξαν οι αστυνομικοί στον 33χρονο οδηγό που επέζησε της πρώτης επίθεσης. 

Καθοριστικό ρόλο αναμένεται να παίξει ο οδηγός ταξί που επέζησε από την πρώτη επίθεση. Οι αστυνομικοί έδειξαν στον 33χρονο τις φωτογραφίες των παλιών υπόπτων, ενώ του ζήτησαν και περισσότερες λεπτομέρειες ώστε να καταστεί δυνατόν να υπάρξει σκίτσο του δράστη. Στο εκτιμώμενο σημείο επιβίβασης του δολοφόνου δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας και για αυτόν τον λόγο αναζητείται υλικό σε ακτίνα 500 μέτρων καθώς εκτιμάται ότι μπορεί να μένει εκεί.



loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top