0
Συνελήφθη στην Άνω Γλυφάδα την την Τετάρτη (15/2), με επεισοδιακό τρόπο, όταν μετά από έλεγχο των ανδρών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., σε όχημα που οδηγούσε με κλεμμένες πινακίδες, επιχείρησε να διαφύγει, χρησιμοποιώντας εναντίον τους σπρέι πιπεριού.


Του Βασίλη Γραμμένου

Ο 57χρονος ομογενής από την Αρμενία, ο οποίος βρισκόταν υπό κράτηση στο Α.Τ. Γλυφάδας, κατάφερε να αποδράσει, τον οποίο βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία, την οποία εξασφάλισε τo anatropionline.gr.




Η απόδραση έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου κατά τη διάρκεια του φαγητού. Ο 57χρονος, που από το 2012 είχε φύγει με άδεια από τις φυλακές των Γρεβενών χωρίς να επιστρέψει, επιτέθηκε στον αστυνομικό φρουρό, τον χτύπησε στη συνέχεια  τον έσπρωξε, τον πέταξε κάτω και εξαφανίστηκε τρέχοντας στους δρόμους της Γλυφάδας.

Για το συμβάν διατάχθηκε ΕΔΕ, ενώ σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος του αστυνομικού, ο οποίος πέρασε (δυστυχώς) το κατώφλι του εισαγγελέα και στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος.
Το ΙΧ που οδηγούσε ο δραπέτης ήταν κλεμμένο από την περιοχή του Χολαργού, τον Δεκέμβριο του 2016.

Μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκε μια τσάντα την οποία είχε κλέψει από διαμέρισμα στο Χολαργό. Οι αστυνομικοί που τον σταμάτησαν για έλεγχο, όταν διαπίστωσαν ότι το αμάξι ήταν κλεμμένο, του ζήτησαν την άδεια κυκλοφορίας.

Ο δραπέτης τους είπε ότι είχε κάνει δήλωση κλοπής, αλλά το βρήκε και δεν πρόλαβε να ενημερώσει την αστυνομία. Προσπάθησε να ξεφύγει ρίχνοντας τους σπρέι πιπεριού.

Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του επικίνδυνου κακοποιού. Όποιος συμπολίτης μας εντοπίσει στον δρόμοι τον κακοποιό, να καλέσει αμέσως το 100. Σημειώνεται πως πρόκειται για επικίνδυνο άτομο, ο οποίος ενδέχεται να φέρει επάνω του και οπλισμό.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top