0
Για το Noor 1, την παράγκα του ποδοσφαίρου και για τον εκβιασμό που θεωρεί ότι γίνεται προς το πρόσωπο του κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος στη δίκη της διευθυντικής ομάδας των Παραπολιτικών. 
Τρομερές καταγγελίες από τον Πάνο Καμμένο στη δίκη των Γιάννη Κουρτάκη και Παναγιώτη Τζένου, μετά τη μήνυση που έκανε εναντίον τους ο Πάνος Καμμένος για συκοφαντική δυσφήμιση και κακουργηματική εκβίαση δια του Τύπου. 

Στην κατάθεση του ο κ. Καμμένος είπε: 

«Χρησιμοποιούν το μέσο τους ως 45άρι. Πρόκειται περί συμμορίας που προετοιμάζει τον εκβιασμό και προαναγγέλει το χτύπημα. Είναι συμμορία του εκβιασμού και της απειλής. Το κλειδί του εκβιασμού είναι τα ναρκωτικά. Το Noor1. Το πλοίο που είχε μέσα 3 τόνους ηρωίνη και έχουν βρεθεί οι 2, και ο Κοτσώνης που έχει καταδικαστεί ως εγκέφαλος του φορτίου, έχει άμεση σχέση με τον Κουρτάκη. Ο Κουρτάκης είναι υπάλληλός του Κοτσώνη στην εταιρία ΜΕΤΡΟΡΑΜΑ. Υπάρχουν τρεις μυστικές καταθέσεις του καπετάνιου του πλοίου στις οποίες κάνει αναφορά για το πώς αγοράστηκαν τα ναρκωτικά και για το ποιος έδωσε τα λεφτά για να περάσει το πλοίο από το Σουέζ. Αυτός είναι ο σκοπός του εκβιασμού! Να σταματήσω να μιλάω για το Noor 1. Έχουν δολοφονηθεί μάρτυρες και προσπαθούν αυτοί εδώ να παίρνουν αναβολές σε όλες τις δίκες, όπως σε αυτήν μπας και φοβηθούμε. Ότι δηλαδή αν συνεχίσω να ασχολούμαι με το Noor 1 που το έφερε το αφεντικό μου, θα σου βγάλω το Σάββατο στο πρωτοσέλιδο ότι ο γιος σου είναι τρομοκράτης». 

Μετά από ερώτηση του δικηγόρου του για το αν υπάρχει άλλος πίσω από τον Κουρτάκη στον όμιλο των Παραπολιτικών ο Πάνος Καμμένος απάντησε: 

«Στο πόρισμα της βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ, φέρεται ότι υπάρχει βοήθεια-χρηματοδότηση από τον Μαρινάκη προς τον Κουρτάκη για την εγγύηση του δανείου που πήρε. Αυτή τη μεθοδολογία την έχουν ξανακάνει, το έκαναν και με το γιο του Μπαλτάκου. Χτυπάνε τον πατέρα μέσω του παιδιού. Με υποθέσεις ναρκωτικών συνδέεται και η παράγκα του ποδοσφαίρου». 

Με αφορμή μάλιστα κάποιες ατάκες του Στέφανου Χίου όπως: «αν πας να τα βάλεις με τον Μαρινάκη, τελείωσες. Ο Μαρινάκης δεν είναι από τα καλύτερα παιδιά» 
ο υπουργός Εθνικής Άμυνας τόνισε: 

«Υπάρχουν αυτή τη στιγμή μέσα εδώ στο δικαστήριο, ένοπλοι υπάλληλοι που έχουν υπηρετήσει στην ασφάλεια του Μαρινάκη!» 

O διευθυντής των Παραπολιτικών είπε από την πλευρά του: «Δεν έχουμε καμία σχέση με τον Μαρινάκη και εγώ προσωπικά ούτε που τον ξέρω. Δεν τον έχω δει ποτέ στη ζωή μου». 

Επιπλέον ο Πάνος Καμμένος έκανε λόγο για βαριά συκοφαντική δυσφήμιση: «Με θίγουν ως πρόσωπο και ως άνθρωπο που έχει την ευθύνη του υπουργείου Άμυνας. Για τα παιδιά μου είμαι εδώ...Τα παιδιά μου έχουν υποστεί τεράστια ζημιά και το κάνουν αυτό γιατί ξέρουν πως με πονάει, γιατί με γνωρίζουν χρόνια». 

Σε ερώτηση του Προέδρου για την πιθανότητα οι αναφορές των δημοσιογράφων να έγιναν στο πλαίσιο ενός χαβαλέ, απάντησε: «Όχι. Εγώ πάντα πάλευα κατά της τρομοκρατίας . Με θιγούν προσωπικά και δημιουργούν πρόβλημα στην καριέρα μου. Οι πρεσβείες τα απομαγνητοφωνούν όλα και κάνουν σχετικά σημειώματα . Δημιουργείται πρόβλημα . Δεν κάνουν σατιρική εκπομπή , δεν είναι η Ελληνοφρένεια. Κάνουν δημοσιογραφική εκπομπή. 

Ήθελαν να με παρουσιάσουν ως αλκοολικό. Απειλούσαν ότι θα βγάλουν και φωτογραφία με το γιο μου... Αν τον είχε φωτογραφία με μια μολότοφ στο χέρι ή με την Πόλα Ρούπα να το βγάλουν να το δει και ο κόσμος και εγώ έχω την ευθύνη ως πατέρας . Έκαναν τεράστια ζημιά Το παιδί το στοχοποιούν λόγω του πατέρα του. Πρέπει να σταματήσετε με μια απόφαση σας να ασχολούνται με τα παιδιά . 

Δεν είμαι κανένας δικομανής που πάω να εισπράξω από τα ΜΜΕ . Όταν μου έχουν ζητήσει συγγνώμη αποσύρω τις αιτιάσεις μου...Το έχουν κάνει και σε άλλους και με τη σύζυγο του Κοντονή και με το γιο του Μπαλτάκου». 

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας οι τόνοι ανέβηκαν ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον Κατηγορούμενο, Παναγιώτη Τζένο, με τον Υπουργό αμύνης να ον χαρακτηρίζει «εκβιαστή παιδιών». 

Π. Τζένος : Εγώ δεν έχω πει κουβέντα για τα παιδιά σου. 

Π. Καμμένος: Καταδικάζεις τον Κουρτάκη; Αν ζητήσει συγγνώμη αποσύρω τη μήνυση σε βάρος του. 

Π. Τζένος: Δεν δέχομαι να με λένε έμπορο ναρκωτικών δεν ζητώ συγγνώμη από τους συκοφάντες που στοχεύουν σε πολιτικές διώξεις. 

Π. Καμμένος: Εγώ είπα πως είναι υπάλληλος στο "Μετροραμα" του εμπόρου ναρκωτικών.

Φυλάκιση 23 μηνών με διετή αναστολή η απόφαση του δικαστηρίου για τον Γιάννη Κουρτάκη

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν καταδικαστική για τον Γιάννη Κουρτάκη, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 23 μηνών με διετή αναστολή, με τον Πάνο Καμμένο να προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση:

«Ευχαριστώ την ελληνική δικαιοσύνη που καταδίκασε έναν κοινό συκοφάντη-μεγαλοεκδότη με δύο χρόνια φυλάκιση ο οποίος έπιασε στο στόμα τα παιδιά μου. Θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι όταν τα 45αρια της ζωής αυτού του τόπου θα πιάνουν στο στόμα τους μικρά παιδιά θα τιμωρούνται με φυλάκιση».

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top