0
Ένα μικρό SUV ιαπωνικής κατασκευής προτιμούσε σπείρα κλεφτών αυτοκινήτων στην Αττική, η οποία διέλυε στη συνέχεια τα οχήματα και τα πωλούσε ως ανταλλακτικά.


Ιδιαίτερη αδυναμία στα Daihatsu Terios έδειχνε μία σπείρα κλεφτών στην Αττική. Οι κακοποιοί είχαν κλέψει το τελευταίο διάστημα έντεκα τέτοια μοντέλα και δύο από αυτούς συνελήφθησαν λίγο μετά την δωδέκατη κλοπή ενός ίδιου τύπου οχήματος.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, η σπείρα των διαρρηκτών δραστηριοποιούταν στις περιοχές της Γλυφάδας, της Βούλας και του Αλίμου, ενώ τα κλεμμένα SUV αποσυναρμολογούνταν και πωλούνταν ως εξαρτήματα και ανταλλακτικά σε καταστήματα και συνεργεία αυτοκινήτων. Η προτίμηση στα Daihatsu Terios δεν ήταν τυχαία. Οι κακοποιοί είχαν αγοράσει –πιθανότατα μέσω του Διαδικτύου- μία ειδική συσκευή, η οποία παρέκαμπτε τα συστήματα ασφαλείας και ενεργοποιούσε τη μηχανή του ιαπωνικού SUV.

Οι δύο συλληφθέντες παραδέχθηκαν την ενοχή τους και ανέφεραν στους Αστυνομικούς, ότι αμείβονταν με 400 ευρώ ο καθένας για κάθε κλεμμένο Terios. Τώρα αναζητούνται από την Αστυνομία οι συνεργοί τους.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top