0
Χρειάστηκε οργανωμένη επιχείρηση των ανδρών της Ασφαλείας Κορίνθου για να εντοπιστεί το αυτοκίνητο που έσπασε το μπλόκο ελέγχων σε ένα χωριό του Δήμου Κορινθίων και εξαφανίστηκε με μεγάλη ταχύτητα, ενώ ο οδηγός του σκορπούσε από το παράθυρο ηρωίνη βάρους 29,7 γραμμαρίων!

Το όχημα εντοπίστηκε σε άλλη τοπική κοινότητα, όπου συνελήφθη ο 51χρονος οδηγός του και κατασχέθηκε. Στην κατοχή του δράστη βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και 200 ευρώ και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για παράβαση της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά και απείθεια.

*** Επτά νάιλον συσκευασίες με ηρωίνη βάρους εννέα γραμμαρίων σε στερεή μορφή έριξαν από το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις Έλληνες ηλικίας 38, 36 και 22 χρόνων, όταν τους ακινητοποίησαν για έλεγχο στην εθνική οδό Ξάνθης – Εχίνου οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος. Οι δράστες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης. 

*** Δυο συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 5,7 γραμμαρίων κατασχέθηκαν στην κατοχή ενός 39χρονου Έλληνα που συνελήφθη στο Αιτωλικό από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μεσολογγίου. 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top