0
Άδοξο... τέλος είχε η... βόλτα τριών ανδρών ηλικίας 41, 33 και 31 ετών, τα ξημερώματα  της Τετάρτης (8/2), οι οποίοι με δύο μπιτόνια γεμάτα βενζίνη, επιχείρησαν να κάψουν δύο καταστήματα στην περιοχή των Καμινίων, αλλά και δύο αστυνομικούς!!!

Όλα συνέβησαν στις 04:05,  στη συμβολή των οδών Αιτωλικού και Αγ. Σοφίας, με τους τρεις άνδρες να «λούζουν» με βενζίνη, τους τοίχους και την είσοδο μιας καφετέριας, ενώ λίγο αργότερα να παραβιάζουν τα ρολά ενός πρακτορείου ΟΠΑΠ, να σπάνε τις τζαμαρίες και να χύνουν βενζίνη στο εσωτερικό του. 

Το πλήρωμα περιπολικού της Άμεσης Δράσης που βρισκόταν στο σημείο, αντιλήφθηκε  τις κινήσεις τους και έσπευσε να τους ακινητοποιήσει. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι δράστες να κινηθούν απειλητικά προς το μέρος των αστυνομικών τους οποίους χτύπησαν με μπουνιές και κλωτσιές και στη συνέχεια τους περιέλουσαν και εκείνους με βενζίνη όπως και το περιπολικό, χωρίς ευτυχώς να προλάβουν να ανάψουν τον αναπτήρα και να τους βάλουν φωτιά!

Οι τρεις επίδοξοι εμπρηστές και δολοφόνοι, τράπηκαν σε φυγή, αλλά λίγο αργότερα, συνελήφθησαν από άλλους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., με έναν τέταρτο συνεργό τους να διαφεύγει.

Στην κατοχή τους βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο με ακουστικό, γάντια, και λοστός.

Ένας από τους συλληφθέντες φέρεται να κινείται «περιφερειακά» σε εκβιαστική ομάδα των δυτικών προαστίων ενώ ένας ακόμη είναι σεσημασμένος για κλοπές. Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. ωστόσο, εκτιμούν πως πρόκειται για πράξη αντεκδίκησης εξαιτίας προσωπικών διαφορών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα και με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους κατηγορούνται για απόπειρα εμπρησμού, φθορά ξένης ιδιοκτησίας, αντίσταση, σωματικές βλάβες και απειλή.

Φωτό: Ευρωκίνηση (αρχείου) 

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top