0
Ο Αντώνης Ρέμος θέλησε να... πικάρει τους φίλους του Άρη, σχολιάζοντας από την σκηνή του νυχτερινού μαγαζιού που εμφανίζεται την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας από τον Παναθηναϊκό.


Ο διάσημος τραγουδιστής ποτέ δεν έκρυψε τα οπαδικά «πιστεύω» του και την αγάπη του για τον Ηρακλή. Μάλιστα, είχε βρεθεί στην προεδρία του Γηραιού. Έτσι, είναι γνωστό τι ομάδα υποστηρίζει...

Λίγες ώρες μετά τον επεισοδιακό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη, ο Ρέμος ανέβηκε στην σκηνή του «Stage» στην Θεσσαλονίκη για να τραγουδήσει. Σε μια φάση του προγράμματος στη σκηνή βρέθηκε μαζί του ο Χρήστος Δάντης και ύστερα από μερικά τραγούδια έπαιξε η κλασική μουσική του «The Final Countdown», που στην Ελλάδα έχει συνδεθεί με μπασκετικά γεγονότα (κυρίως με το ευρωπαϊκό του 1987).

Όσο, λοιπόν, έπαιζε το intro του κομματιού, ο Ρέμος είπε αστειευόμενος από το μικρόφωνο: «Τι έγινε το Κυπελλάκι; Ταξίδεψε. Πήγε μακριά...», αναφερόμενος στην ήττα που είχε γνωρίσει ο Άρης για τον τελικό του θεσμού λίγο νωρίτερα.

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top