0
Στα... πράσα πιάστηκε πασίγνωστος παρουσιαστής και ραδιοφωνικός παραγωγός τα ξημερώματα της Τρίτης (21/2), να κρυφοκοιτάζει στις ανδρικές τουαλέτες του αεροδρομίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», άγνωστο σε αυτόν άνδρα να κάνει την... ανάγκη του!


Ο... περίεργος παρουσιαστής και όπως προαναφέραμε ραδιοφωνικός παραγωγός, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, λίγο πριν είχε αφιχθεί από άγνωστο προορισμό και όταν αντιλήφθηκε τον άνδρα που κατευθυνόταν στις τουαλέτες, τον ακολούθησε χωρίς χρονοτριβή!

Το τι επακολούθησε δεν περιγράφεται!

Ο παρουσιαστής, έβαλε δυο αποσκευές του, τη μία πάνω στην άλλη και πάτησε πάνω σε αυτές προκειμένου να μπορεί να δει με... όλη του την άνεση, τον άγνωστο άνδρα να ουρεί!

Δύο, τρία άτομα που μπήκαν εκείνη τη στιγμή στον χώρο, έπιασαν στα πράσα τον «περίεργο» διάσημο αστέρα της τηλεόρασης και του ραδιοφώνου, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει πανδαιμόνιο, το οποίο κορυφώθηκε με την έξοδο του άνδρα από την τουαλέτα.

Ο παρουσιαστής δεν ήξερε που να κρυφτεί, πόσο μάλιστα όταν στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί, μετά τις φωνές και τη φασαρία που δημιουργήθηκε.

Εκλιπαρούσε μάλιστα το θέμα να μην πάρει έκταση και δημιουργηθεί ντόρος γύρω από το όνομά του, ζητώντας συγνώμη. 

Η ιστορία δεν είχε συνέχεια, αφού δεν υπήρξε διάθεση από την πλευρά του άνδρα που ο παρουσιαστής έπαιρνε... μάτι, να προβεί σε μηνύσεις.

Ρε τον Γερασι-Μάκη γούστα...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top