0
Η οικονομική κρίση γέννησε και αυτό; Έως τώρα ξέραμε ότι, Τρομοκρατία και Οργανωμένο έγκλημα έχουν τους ίδιους εργολάβους και τους ίδιους Πιστωτές.

Ποιος δεν ένιωσε όμως  ανατριχίλα όταν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου πρόσφατα αναρτήθηκε το  παρακάτω μήνυμα: «Μετά τη σύλληψη της συντρόφισσας Πόλας Ρούπα μέλους του Επαναστατικού Αγώνα και της συντρόφισσας που συνελήφθη σε παράλληλη επιχείρηση στο Μπραχάμι, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση αλληλεγγύης έξω από τη ΓΑΔΑ. Ακολούθησε ανοιχτή συνέλευση στο Πολυτεχνείο η οποία και πραγματοποίησε παρέμβαση έξω από το σπίτι του Σ. Κοντονή υπουργού Δικαιοσύνης».

Δεν είναι όμως, μόνο αυτό κύριε Υπουργέ,  «επιχειρήσεις ευρείας κλίμακας» με σκοπό το κέρδος από την βία και την τρομοκράτηση - «ας όψεται» η οικονομική κρίση -, συντονίζονται και διευθύνονται μέσα από τις φυλακές με την βοήθεια, διεφθαρμένων δικηγόρων και με ευθύνη σωφρονιστικών υπαλλήλων - που σύντομα θα λογοδοτήσουν στην δικαιοσύνη - σε έκταση που δεν μπορείτε να διανοηθείτε .... μέχρι και κτύπημα στην Κατεχάκη ετοίμαζαν.

Πριν προχωρήσουμε λοιπόν σε δράσεις, θα δώσουμε μια ευκαιρία σε εκείνες τις ¨ιδεολογίες¨, δράσεις  και ομάδες, που δεν έχουν σχέση με τους  Τρομοκράτες οποιασδήποτε μορφής, να διαχωρίσουν την θέση τους με τρόπο που να γίνει αντιληπτό στην κοινή γνώμη.

.. ίσως η τρίμηνη ανάπαυλα να μας έκανε πιο «καλούς».

Ομάδα Υψηλής Αστυνόμευσης.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top