0
Την αυτόφωρη σύλληψη της Τατιάνας Στεφανίδου ζήτησε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός.


Ο χρυσαυγίτης βουλευτής κατέθεσε το απόγευμα της Πέμπτης, μήνυση κατά της παρουσιάστριας για συκοφαντική δυσφήμιση διά του Τύπου. Από το απόγευμα δύο περιπολικά της ΕΛΑΣ πήγαν έξω από κανάλι «Ε», ενώ περιπολικό υπήρχε και έξω από το σπίτι της Τατιάνας Στεφανίδου. Η διαδικασία του αυτοφώρου, πάντως, έληξε τα μεσάνυχτα.

Αφορμή στάθηκε ένα βίντεο που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου από τα επεισόδια σε σχολείο στο Πέραμα μεταξύ χρυσαυγιτών και γονέων. Η παρουσιάστρια χαρακτήρισε «τραμπούκο» τον Γιάννη Λαγό και σχολίασε ότι βιαιοπράγησε εις βάρος δασκάλων και παιδιών.

ΠΑΣΟΚ: Εξαντλούν τον τσαμπουκά τους σε σχολεία και δημοσιογράφους

Ανακοίνωση σχετικά με τη μήνυση των Χρυσαυγιτών, εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ: «Φαίνεται ότι οι Χρυσαυγίτες βουλευτές εξαντλούν τον δήθεν τσαμπουκά τους σε σχολεία και σε δημοσιογράφους. Η νέα Ακροδεξιά επίθεση θα βρει εμπόδιο σε όλους τους προοδευτικούς πολίτες της χώρας. Οι φασιστικές μέθοδοι εκφοβισμού δεν θα περάσουν. Ταυτόχρονα, όσοι ακολούθησαν πρόσφατα ίδιες τακτικές, όπως ο Καμμένος, να δουν τον εαυτό τους στον καθρέφτη».

ΚΙΔΗΣΟ υπέρ Στεφανίδου: Ο Λαγός είναι τραμπούκος

Σε ανακοίνωσή του το ΚΙΔΗΣΟ τάχθηκε υπέρ της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Ο χρυσαυγίτης υπόδικος βουλευτής Γιάννης Λαγός, υπέβαλε μήνυση κινώντας την διαδικασία του αυτοφώρου εναντίον της δημοσιογράφου κ. Τατιάνας Στεφανίδου, γιατί τον αποκάλεσε αυτό που είναι: "τραμπούκο".

Για τον συγκεκριμένο, όπως και τους συνυπόδικους του, αυτούς που θεωρούν θεμιτή πράξη την άσκηση βίας σε σχολικούς χώρους για να σταματήσουν την πρόσβαση παιδιών στην ελληνική παιδεία, διαδίδοντας το μίσος και το ρατσισμό τους, ο χαρακτηρισμός της δημοσιογράφου φαντάζει ως κοσμητικό επίθετο παρά εξύβριση».

Το βίντεο με τα αμοντάριστα πλάνα που αναρτήθηκε την Τετάρτη στο site του υπ. Παιδείας. 


ΠΗΓΗ: iefimerida.gr

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top