0
Το βίντεο της συμβολικής κίνησης της Ατλέτικο Μαδρίτης για τους πιο ηλικιωμένους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα σας φέρει δάκρυα στα μάτια.


Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μία μεγάλη έκπληξη στους πιο ηλικιωμένους κατόχους εισιτηρίου διαρκείας στο προ ημερών παιχνίδι πρωταθλήματος με την Μπέτιις (1-0) στο «Βιθέντε Καλδερόν».

Σε μία κίνηση απόλυτης αναγνώρισης της προσφοράς τους στον σύλλογο, τους έδωσε τη δυνατότητα να οδηγήσουν εκείνοι τους ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο, ως άλλα ball boys! 

Οι άνθρωποι της ομάδας τους... κορόιδεψαν αρχικά, για να τους κάνουν έκπληξη, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα τους οδηγήσουν στην προεδρική σουίτα ώστε να παρακολουθήσουν από εκεί τον αγώνα. 

Μάλιστα, τους έπεισαν να τους δέσουν τα μάτια για να μην βλέπουν την έκπληξη, μέχρι να κατέβουν στον αγωνιστικό χώρο και εκεί να γνωρίσουν την αποθέωση από όλο το "Καλδερόν".


Η συμβολική κίνηση έδωσε μέγιστη χαρά στους έντεκα φιλάθλους των "ροχιμπλάνκος", όπως φάνηκε και από τις φωτογραφίες εκείνης της ημέρας.

Το βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα τρεις ημέρες μετά από τη συγκινητική ενέργεια, αποτυπώνει κι αυτό ανάγλυφα την αγνή αγάπη τους για την ομάδα.



Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top