0
Η βάναυση προσβολή των Ιερών και Οσίων των Ελλήνων καλά κρατεί! Μετά την άκρως προκλητική φωτογραφία που διέρρευσε με τους επτά Αλβανούς νεοσύλλεκτους (!) στον ελληνικό στρατό - τραβήχτηκε μέσα στο Κέντρο Εκπαίδευσης Μεσολογγίου - οι οποίοι σχημάτισαν τον αλβανικό αετό, σύμβολο του αλβανικού αλυτρωτισμού, Κνίτες, μετέβησαν στο Μεγάλο Πεύκο, μοιράζοντας φυλλάδια κατά της στράτευσης! 
Είναι να απορεί κανείς με την ανοχή της ελληνικής Πολιτείας, σε τέτοιες ενέργειες, σε μια εποχή όπου η χώρα και ο Ελληνισμός βάλλονται πανταχόθεν, χωρίς να υπάρχει ουσιαστική αντίδραση απέναντι σε δράσεις που αυτονόητα προσβάλλουν και λειτουργούν εις βάρος της Ελλάδας. Η πιο πρόσφατη προκλητική ενέργεια αφορά τον διαμοιρασμό φυλλαδίων, όπως αναφέρεται πιο πάνω κατά της στράτευσης, από άτομα της ΚΝΕ.

Ο Τχος ε.α. Ι.Μ. σε επιστολή του για το συγκεκριμένο θέμα, αναφέρει:

«Πηγαίνοντας για την τελετή ορκομωσίας του υιού μου στο Κέντρο Εκπαιδεύσεως Ειδικών Δυνάμεων στο Μεγάλο Πεύκο, βρέθηκα ενώπιον μίας σκηνής πολιτικού σουρεαλισμού, ενδεικτικού του ξεπεσμού της ελληνικής κοινωνίας τη σήμερον ημέρα. Μέλη της ΚΝΕ, πιστά στην παράδοση του ΚΚ€ από την Μικρασιατική Καταστροφή μέχρι σήμερα, να μοιράζουν φυλλάδια στους γονείς, τους συγγενείς και την Στρατευμένη Νεολαία μας, περί «φαντάρων» που οφείλουν να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους, ενάντια στον «ιμπεριαλισμό» και τέτοια φαιδρά. Δεν θα συζητήσουμε πού είδαν όλοι αυτοί τον «ιμπεριαλισμό» της Ελλάδος ή πώς θεωρούν ότι πρέπει να λειτουργεί το στράτευμα. Τους απαντάει εκ τάφου έτσι κι αλλιώς ο πατερούλης τους ο Στάλιν, ο οποίος όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο θυμήθηκε την Πατρίδα και ξέχασε αυτά τα «επαναστατικά» εναντίον του στρατεύματος. Το ζητούμενο είναι ότι μετά την νομιμοποίησή τους από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, τον αστράτευτο, «κουφό», Εθνάρχη και με την συμπαράσταση της ψευτοδεξιάς μέχρι σήμερα, οι κομμουνιστές έχουν αποθρασυνθεί φτάνοντας μέχρι το ΚΕΕΔ, διασπείροντας την αντεθνική τους προπαγάνδα. Ι.Μ. Τχος ε.α.».

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top