0
Πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί, μετά τις επτά, στη Λεωφόρο Συγγρού στην άνοδο, στο ύψος του Εθνικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης (Φιξ).

Αποτέλεσμα της σφοδρότατης σύγκρουσης δύο αυτοκινήτων είναι έξι άνθρωποι να τραυματιστούν πολύ σοβαρά και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός».

Σύμφωνα με την εκτίμηση των γιατρών η κατάστασή τους είναι σοβαρή δεδομένου ότι είναι πολυτραυματίες. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι για την αντιμετώπισή τους χρειάστηκε η συνδρομή σχεδόν του συνόλου του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του νοσοκομείου. 

Όπως έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό στο ένα αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερα άτομα και στο δεύτερο δύο. Ένα από τα δύο έκανε αναστροφή την ώρα που το άλλο έμπαινε στη Συγγρού, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα. Το ένα εκ των δύο εμπλεκομένων ΙΧ -άγνωστο ακόμη ποιο- κινούταν με μεγάλη ταχύτητα με αποτέλεσμα τη σφοδρή σύγκρουση. 

Όσο για τις αρχικές πληροφορίες που έκαναν λόγο για πεζό που εμπλέκεται στο τροχαίο δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμη. 

Για αρκετή ώρα επικράτησε απίστευτο μποτιλιάρισμα το οποίο έφτανε μέχρι και τον Πειραιά ενώ πριν από λίγη ώρα δόθηκε στην κυκλοφορία το ρεύμα της ανόδου προς Αθήνα που είχε κλείσει.

To tweet της Πυροσβεστικής για το τροχαίο


Δείτε βίντεο και φωτογραφίες 








Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top