0
Σε αποκλειστικό ρεπορτάζ που δημοσιεύει το γερμανικό περιοδικό «Spiegel» αναφέρεται ότι σε συνάντηση που είχε το πρωί της Παρασκευής με Γερμανούς βουλευτές στο Βερολίνο, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος ζήτησε συγγνώμη που η ελληνική κυβέρνηση δεν είχε ενημερώσει τους δανειστές για τις παροχές που ανακοίνωσε μονομερώς ο Αλέξης Τσίπρας. 



Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Spiegel ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είπε ότι ήταν λάθος που δεν είχαν ενημερώσει τους πιστωτές και ζήτησε συγγνώμη, αναφέρεται σε ρεπορτάζ του γερμανικού περιοδικού με τίτλο «Η Ελλάδα παραδέχεται επικοινωνιακά λάθη». 

Όπως αναφέρει το Spiegel, αυτά ειπώθηκαν σε πρωινή συνάντηση της Παρασκευής, όπως επιβεβαιώνουν στο περιοδικό πολλοί συμμετέχοντες. 

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος φέρεται να είπε ότι η Ελλάδα έχει το δικαίωμα να παίρνει τέτοιες αποφάσεις αλλά παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος που δεν είχαν ενημερώσει τους πιστωτές. Μάλιστα ο υπουργός Οικονομικών απέδωσε το λάθος σε έλλειψη επικοινωνίας και εξήγησε ότι ήταν μία απόφαση που έπρεπε να ληφθεί γρήγορα.


Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top