Οι εξελίξεις είναι ραγδαίες! Οι πάντες προσπαθούν να καταλάβουν τι έχει συμβείκαι το μέχρι πρότινος ερωτευμένο και ταιριαστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας έφτασαν στο διαζύγιο.


«Το μεγάλωμα των παιδιών και οι ισορροπίες που διαμορφώνονται μέσα στο ζευγάρι μπορούν να τινάξουν την σχέση στον αέρα. Έχουν υπάρξει στιγμές που ξεκινάει ένας τσακωμός από μια απλή διαφωνία για τα παιδιά.», είναι οι δηλώσεις του Λιάγκα που κάνουν το γύρο του διαδικτύου.

Αυτά είναι τα λόγια του παρουσιαστή στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ακριβώς έναν χρόνο πριν στον Γρηγόρη Αρναούτογλου  περιγράφωντας μάλιστα ένα καυγά που ξεκίνησε με αφορμή τα παιδιά.

Ο Γιώργος Λιάγκας μάλιστα είχε δηλώσει πως τα ζευγάρια δεν πρέπει να χωρίζουν όταν έχουν παιδιά
«Αν υπάρχουν μικρά προβλήματα  – δεν λέω να πέφτει ξύλο ή να έχει ο ένας γκόμενα ή η άλλη γκόμενο και να κάνουν άλλες ζωές εκεί χώρισε- αλλά αν υπάρχουν μικρά προβλήματα που ξεπερνιούνται …Μην τρελαίνεσαι μια σχέση μετά τα 2-3 πρώτα χρόνια βαριέσαι, υπάρχουν προβλήματα , ο άνθρωπος δεν είναι μονογαμικό ον θέλει να πάει και με έναν άλλο άνθρωπο… Αφού έχεις επιλέξει έναν άνθρωπο και έχεις κάνει παιδιά φάε τα σκατά σου – αν δεν γίνονται ακραία πράγματα- και μείνε στα παιδιά σου και διατήρησε την οικογένειά σου!»

Ενώ  δήλωσε πως δεν ονειρευόταν να κάνει οικογένεια:

«Δεν ήθελα να είμαι παντρεμένος με δυο παιδιά, αλλά επειδή μου έτυχε το απολαμβάνω!» Δείτε τι είπε στο βίντεο.



 
Top