Στο πένθος έχουν βυθιστεί τα Τρίκαλα από τον ξαφνικό θάνατο της Ασπασίας Οικονόμου. Το 23χρονο κορίτσι που ήταν φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής Καρδίτσας, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της αδερφής της στην Αθήνα.

Η ξαφνική απώλεια της 23χρονης Ασπασίας είναι μία ανείπωτη τραγωδία που έχει λυγίσει γνωστούς, συγγενείς και φίλους. Άπαντες μιλούν για ένα υπέροχο πλάσμα γεμάτο όνειρα για τη ζωή και αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη και να συνειδητοποιήσουν ότι δεν θα ξαναδούν τη νεαρή φοιτήτρια.

Με βαριά καρδιά ο πατέρας της και πρώην δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Οικονόμου, μιλάει στο protothema.gr και εξηγεί πως η κόρη του γλίστρησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα στο κεφάλι.

«Η κόρη μου σπούδαζε κτηνίατρος και ήταν στο τελευταίο έτος της σχολής της. Στην Αθήνα είχε πάει για να δει την αδερφή της και έμενε σπίτι της. Όταν έγινε το συμβάν, η αδερφή της έλειπε και η Ασπασία μου ήταν μόνη της. Βγήκε στο μπαλκόνι να απλώσει ένα ρούχο και η βεράντα είχε νερά. Η Ασπασία γλίστρησε και χτύπησε το κεφαλάκι της στο κάγκελο της βεράντας, κάτω στο περβάζι. Ήταν ακαριαίος ο θάνατος. Περιμένουμε τη νεκροψία και αύριο θα το κηδέψουμε το παιδάκι μου. Είναι πολύ δύσκολο να πιστέψουμε ότι τη χάσαμε. Η κόρη μου ήταν ένα χαρούμενο παιδί, με το γέλιο της μας έδινε χαρά. Κρίμα, ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος». 

Δείτε βίντεο: Σοκ από το θάνατο της φοιτήτριας: «Άπλωνε ρούχα, γλίστρησε και σκοτώθηκε»


 
Top