Οι λέξεις είναι πολύ λίγες για να περιγράψουν την οργή που προκαλεί βίντεο το οποίο κάνει τον γύρο του διαδικτύου εδώ και πολύ καιρό, δείχνοντας Αλβανούς να βρίζουν την Ελλάδα και τους Έλληνες, καίγοντας και πυροβολώντας το εθνικό μας σύμβολο!


Σε ιστοσελίδες και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυκλοφορούν επίσης φωτογραφίες που δείχνουν Αλβανούς να καίνε την Ελληνική σημαία επιχαίροντας, προκαλώντας αλγεινή εντύπωση και συναισθήματα έντονης αποδοκιμασίας, απέχθειας και ανείπωτης οργής!

Το εθνικιστικό παραλήρημα των Αλβανών, το τελευταίο διάστημα κλιμακώνεται επικίνδυνα, σε συνέχεια των πρόσφατων προκλητικών δηλώσεων του πρωθυπουργού της γειτονικής χώρας, Έντι Ράμα, ο οποίος εγείρει εκ νέου θέμα...  Τσαμουριάς και όχι μόνο...

Τελευταίο κρούσμα του μένους κατά της Ελλάδας εκδηλώθηκε από κάποιον Αλβανό, ονόματι Skerdi Berti Avdul (Σκερντί Μπερτί Αβδούλ), ο οποίος φέρεται να «πανηγύρισε» με προκλητική ανάρτησή του στο Facebook το κάψιμο της ελληνικής σημαίας από κουκουλοφόρους στα επεισόδια της 17ης Νοεμβρίου στο Πολυτεχνείο, (δείτε ΕΔΩ). 

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθεί:









ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΤΥΠΟΣ
 
Top