Ένα μοναδικό άλμπουμ με αδημοσίευτες φωτογραφίες που είχε τραβήξει ο Ιταλο-αμερικανός φωτογράφος Sante D'Orazio από τις ομορφότερες γυναίκες στον πλανήτη, μεταξύ των οποίων και αρκετές διασημότητες όπως η Κέιτ Μος, η Αντζελίνα Τζολί και η Σίντι Κρόφορντ, βγήκε στη δημοσιότητα, προκαλώντας «σεισμό» στο χώρο της μόδας και των σελέμπριτις.


Οι φωτογραφίες παρουσιάζουν αισθησιακές στιγμές των διάσημων αυτών γυναικών, σαφώς πιο χαλαρές από τις στημένες φωτογραφήσεις που είθισται να παρουσιάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σε μία, η Αντζελίνα Τζολί εμφανίζεται με τσιγάρο στο στόμα, μάγκικο ύφος, αναδεικνύοντας το τατουάζ κάτω από τον αφαλό της και με βλέμμα όλο υποσχέσεις.


Σε μία άλλη, το πανέμορφο μοντέλο Κρίστι Τέρλινγκτον εμφανίζεται ξαπλωμένη σε μεταξωτά σεντόνια, ολόγυμνη, με βλέμμα απλανές, αντιπροσωπευτική της αγνής ομορφιάς της.


Η Κέιτ Μος, σε μία σπάνια εικόνα της, ενσαρκώνει μία έφηβη που κάνει ποδήλατο με ένα απλό, αλλά σούπερ σέξι πουά μπικίνι.


Στο ίδιο άλμπουμ βρίσκει κανείς τη Χάιντ Κλουμ με άγριο βλέμμα, ατμόσφαιρα μυστηρίου και σούπερ σέξι κόκκινα εσώρουχα.


Το διάσημο μοντέλο Κλόντια Σίφερ κοιτά με λάγνο βλέμμα το φακό καθώς ξεκουμπώνει το μπλουζάκι της, αφήνοντας υποσχέσεις για κάτι περισσότερο...


Η Σίντι Κρόφορντ κρύβει τα επίμαχα σημεία του γυμνού κορμιού της, ενώ αγκαλιάζει ένα μαύρο μεταξένιο ύφασμα...


Η Εύα Χερτζίκοβα απολαμβάνει χαλαρή το μπάνιο της, σκεπασμένη μόνο με σαπουνάδες...



 
Top