Για τουλάχιστον 25 νεκρούς κάνουν λόγο οι πρώτες εκτιμήσεις μετά τη συντριβή αεροπλάνου στην Κολομβία. Σε αυτό επέβαινε και η αποστολή της Σαπεκοένσε, που ταξίδευε στο Μεντεγίν για τον αυριανό τελικό του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Ο αριθμός των θυμάτων αναμένεται να αυξηθεί, καθώς στο μοιραίο αεροσκάφος επέβαιναν 81 άτομα, εκ των οποίων 72 επιβαίνοντες και 9 άτομα πλήρωμα. 


Μέχρι στιγμής έχει αναφερθεί πως δέκα άτομα, ανάμεσά τους τρεις ποδοσφαιριστές, οι Άλαν Ρούσελ, Ντανίλο και ο τερματοφύλακας Φόλμαν, βγήκαν ζωντανοί από τα συντρίμμια και διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, ενώ οι αρχές συνεχίζουν το έργο του απεγκλωβισμού επιζήσαντων και νεκρών κάτω από αντίξοες συνθήκες, καθώς υπάρχει σκοτάδι και κρύο (4 βαθμούς η θερμοκρασία) στην εξαιρετικά δύσβατη περιοχή που κατέπεσε το αεροπλάνο. 

Ζωντανός βγήκε και ένας ρεπόρτερ, ο οποίος ακολουθούσε την αποστολή της ομάδας. 

Για την ώρα που δεν έχουν ξεκαθαρίσει οι λόγοι της πτώσης του αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν 81 άτομα. Κάποιοι εκτιμούν πως η συντριβή έγινε λόγω εξάντλησης καυσίμων ή ηλεκτρονικής βλάβης. Μάλιστα ο πιλότος φέρεται λίγο πριν τη συντριβή να απελευθέρωσε καύσιμα, κάτι που απέτρεψε έκρηξη κατά την πτώση που θα δεν θα είχε αφήσει κανέναν ζωντανό.

 
Top