Δολοφονία Λαμπράκη. Ενός ανθρώπου που αγωνίστηκε για τη δημοκρατία και την ειρήνη. Ένας άνθρωπος που πάνω στο νεκρό σώμα του χτίστηκε η μεγαλύτερη καπηλεία της νεώτερης Ελληνικής ιστορίας.


Ήρθε η ώρα λοιπόν, τώρα που υπάρχει το διαδίκτυο να ακουστεί η αλήθεια που κρύβουν επιμελώς οι βαρώνοι. Αυτοί οι βαρώνοι που παρέα με τους Γκοτζαμάνηδες κουκουλοφόρους τους ρημάζουν την χώρα, βιάζουν την δημοκρατία, φιμώνουν την αλήθεια.

Διαβάστε και δείτε με προσοχή αυτά που ακολουθούν. Η αλήθεια που πρέπει να ακουστεί. Η νεκρολογία ενός αγνού αγωνιστή που ξεσκεπάζει τους δολοφόνους αυτής της χώρας.

Δεν θα πούμε τίποτε άλλο παρά μόνον αυτό: Κάποιοι έλεγαν ότι ο 15χρονος Αλέξης ήταν ο νέος Λαμπράκης. Πολλοί τότε ξεσηκώθηκαν, δεξιοί και αριστεροί. Εμείς σιωπήσαμε.


Στις 22 Μάιου 1963 ο βουλευτής της (τότε) ΕΔΑ Γρηγόρης Λαμπράκης πεθαίνει στη Θεσσαλονίκη. Βγαίνοντας από μια εκδήλωση που είχε οργανώσει η ΕΔΑ και την ώρα που στρεφότανε προς τους χωροφύλακες που ήταν εκεί, ένα τρίκυκλο με οδηγό τον Κοτζαμάνη περνάει από δίπλα του και ο Μανώλης Εμμανουηλίδης που ήταν στη καρότσα τον κτυπάει στο κεφάλι. Ο Λαμπράκης μεταφέρεται στον Ερυθρό με την συνοδεία του βουλευτού της ΕΔΑ και αργότερα του ΚΚΕ Γιώργου Βέρρου όπου και πεθαίνει.

Την ώρα που περνάει το τρίκυκλο ο Λαμπράκης πέφτει κάτω ανάμεσα στους δικούς του. Ένας από αυτούς ο Μανώλης Χατζηαποστόλου, ο επιλεγόμενος και «Τίγρης» πηδάει στη καρότσα του τρίκυκλου και συμπλέκεται με τον Εμμανουηλίδη. Γίνεται έτσι ένα μπέρδεμα στο σχέδιο απόδρασης του τρίκυκλου και έτσι συλλαμβάνεται τόσο αυτός που χτύπησε τον Λαμπράκη, όσο και ο οδηγός του οχήματος.

Ο θάνατος του Λαμπράκη αποδίδεται στον Εμμανουηλίδη που τον χτύπησε από το τρίκυκλο με το κλομπ. Είναι όμως έτσι;

Ο ΤΙΓΡΗΣ

Ο Μανώλης Χατζηαποστόλου ή Τίγρης, ήτανε αυτός που πήδηξε στο τρίκυκλο και ουσιαστικά έπιασε αυτούς που χτύπησαν τον Λαμπράκη. Προς το τέλος της ζωής του δίνει μια εντυπωσιακή συνέντευξη στην ΕΤ-3 Εκεί για πρώτη φορά λέει κάτι συνταρακτικό:

ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ «Σύντροφοι» του. 
Αναφέρει και όνομα: Ο δολοφόνος του Λαμπράκη είναι ο Βέρρος! Στέλεχος της ΕΔΑ τότε και αργότερα του ΚΚΕ. Όπως αναφέρθηκε στην προηγούμενη σελίδα. Αυτός τον σκότωσε. Πώς το ξέρει;

Το χτύπημα που έφαγε ο Λαμπράκης δεν ήταν ικανό να τον σκοτώσει!

Αναφέρει ότι τον χτυπήσανε επαγγελματικά. Με σάκο από καουτσούκ η με σάκο παραγεμισμένο με άμμο. Ζητάει να δημοσιευτεί η συνέντευξή του αυτή μετά τον θάνατό του. Φοβάται ότι θα του πετάξουνε λάσπη. Μια ζωή αριστερός δεν θέλει οι σύντροφοί του να τον πούνε προδότη, τουλάχιστον όχι όσο είναι ζωντανός.
Ξέρει ότι οι πολιτικοί είναι υπόκοσμος του χειρίστου είδους στη Ελλάδα.
Και επειδή εμείς βάζουμε στοιχεία , ακούστε τον ίδιο το Μανώλη Χατζηαποστόλου (γνωστό και σαν Τίγρη) να τα λέει αυτά.
Είναι αλήθεια ότι το όνομα του κομμουνιστή που αναφέρει ο τίγρης (Χατζηαποστόλου) Βέρρου δεν αναφέρεται καθαρά. Από εκεί και πέρα όμως υπάρχει η εκπομπή της ΕΤ-3 που έγινε και το επαληθεύει.

Για όσους δεν μπορούν να το διακρίνουν καθαρά το όνομα στο ηχητικό απόσπασμα, μπορούν να δουν την εικόνα της τηλεόρασης την ώρα που ο Χατζηαποστόλου τα λέει αυτά.
Δίπλα φαίνεται καθαρά τι λέει.

Ο «Κομμουνιστής» Βέρρος

Οι δημοσιογράφοι πήρανε την ομολογία του Χατζηαποστόλου και πήγανε σε ένα στέλεχος του ΚΚΕ (να πάρουν και την αντίθετη άποψη) το όνομα του είναι Νίκος Νικολαΐδης . Ιστορικό στέλεχος, με αγώνες . Ο Νικολαΐδης δεν αμφισβητεί τα λόγια του τίγρη αλλά απλά λέει ότι δεν μπορούσε ο τίγρης να τα ξέρει αυτά επειδή ήταν χαμηλόβαθμο στέλεχος. Ακούστε τον ίδιο τον Νικολαΐδη και θα καταλάβετε.


O ΓΙΑΤΡΟΣ

Ο Δώρος Οικονόμου ήταν προσωπικός φίλος με τον Λαμπράκη και εκείνη την εποχή εργαζόταν σαν νευροχειρούργος στο ΑΧΕΠΑΝΣ (Νοσοκομείο που έκτισαν οι ομογενείς της Αμερικής και όχι οι ομογενείς του σιδηρού παραπετάσματος ή οι σοσιαλ-κομμουνιστές). Αργότερα έγινε καθηγητής νευροχειρουργική και σήμερα είναι συνταξιούχος.
Σε συνέντευξη του στην ΕΤ-3 ήταν σαφέστατος. Το κτύπημα στο κεφάλι από το τρίκυκλο ήτανε οριζόντιο, άρα δεν μπορούσε να σκοτώσει τον Λαμπράκη.

Αναπτύσσει και τους λόγους που το χτύπημα δεν είναι θανατηφόρο. Δείτε τον:


Ιατρικές αποδείξεις ζητάγατε; Πάρτε τες από καθηγητή νευροχειρουργικής και φίλο του Λαμπράκη.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ . Μέχρι τώρα έχουμε τα εξής στοιχεία.

1. Έναν αριστερό (τον τίγρη) που δηλώνει ότι τον Λαμπράκη τον σκότωσαν οι σύντροφοι του.
2. Έναν κομμουνιστή. Βασικό στέλεχος του ΚΚΕ (τον Νίκο Νικολαϊδη) που δεν διαψεύδει τον τίγρη.
3. Έναν νευροχειρούργο που λέει ότι το κτύπημα από το τρίκυκλο δεν ήταν θανατηφόρο.

Ο ΓΙΟΣ

Ο Γρηγόρης Λαμπράκης ΖΕΙ. Όχι βέβαια ο παλιός βουλευτής της ΕΔΑ που τον σκότωσαν οι «σύντροφοι» , αλλά ο γιος του.
Έτσι λοιπόν ένα καλοκαίρι συνάντησε τυχαία (Κατά τη γνώμη μου όχι και τόσο) τον εισαγγελέα της δίκης Λαμπράκη Σαρτζετάκη. Είχαν πάει και οι δυο την ίδια εποχή να παραθερίσουν στη Θάσο.
Του συστήθηκε, ο Σαρτζετάκης έμεινε έκπληκτος και άρχισε να τον ρωτάει αν υπήρχε και άλλος εκτός από αυτόν που ήταν πάνω στο τρίκυκλο, που χτύπησε τον πατέρα του.

Ο Σαρτζετάκης απάντησε κατά λέξη: Δεν είναι ακόμα η στιγμή να βγει η υπόθεση Λαμπράκη στην επιφάνεια .

Ακούστε τι λέει ο ίδιος ο γιος του Λαμπράκη:


Άρα υπάρχουν στοιχεία κρυμμένα. Η συζήτηση έγινε μετά το 1991. Οι πρωταγωνιστές είχαν πεθάνει ή είχαν πάρει σύνταξη. Ποιοι καλύπτονται;

Γιατί δεν τα δίνουν; Για να μην ενοχοποιηθούν ποιοι;

Μπράβο στους ανθρώπους που αγωνίζονται για την αλήθεια.

ΠΗΓΗ: olympia.gr
 
Top