Η παρουσιάστρια κάνει ηλιοθεραπεία ολόγυμνη στην ξαπλώστρα και το απολαμβάνει. Νομίζετε ότι κάνουμε πλάκα, ε; Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε και το αποδεικνύει!  


Η Ελεονώρα Μελέτη έχει προκαλέσει με πάρα πολλούς τρόπους τον ανδρικό πληθυσμό. Είτε με πιπεράτες δηλώσεις, είτε με καυτές εμφανίσεις.

Ακόμα και στην εκπομπή της έχει βγει μόνο με το μαγιό, ενώ ποιος θα ξεχάσει όταν είχε συμμετάσχει σε ερωτική ταινία της Sirina ως σκηνοθέτης. Μέχρι και την πόρνη έχει παριστάνει στο δρόμο!

Το γεγονός, λοιπόν, ότι έχει κάνει γυμνισμό δεν προκαλεί και μεγάλη έκπληξη. Πριν μερικά χρόνια σε άγνωστη, ερημική παραλία η καυτή παρουσιάστρια απολαμβάνει τον ήλιο στην ξαπλώστρα εντελώς γυμνή.

Μάλιστα, τη φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω την είχε ποστάρει η ίδια στο λογαριασμό της ως αποδεικτικό στοιχείο, λέγοντας χωρίς καμία ντροπή... 

"Ο,τι κ να λέτε εγώ έχω την ωραιότερη θέα σε μια τέλεια παραλία στην οποία είμαι τσιτσίδι και άντε βρες την! Χα! Οι κύριοι στη φωτό δεν γνωρίζω ποιοι είναι. Ούτε αυτοί γνωρίζουν ότι είναι στο twitter. Και ναι, πάω σε παραλία γυμνιστών. Χωρίς ρετούς!!!". 

 
Top