Τον γύρο των αμερικανικών ΜΜΕ κάνει τις τελευταίες ώρες μια συγκινητική φωτογραφία, η οποία απεικονίζει έναν αστυνομικό από την πολιτεία της Ιντιάνα να είναι πεσμένος μπρούμυτα δίπλα από ένα αγοράκι και να του μιλά τρυφερά.


Μετά από χιλιάδες κοινοποιήσεις της εν λόγω φωτογραφίας, η οποία τραβήχτηκε σε μία σχολική εκδήλωση κατά την οποία εθελοντές-μέλη της κοινότητας συστήνονται στους μαθητές και τους εξηγούν τον ρόλο που κατέχουν στην κοινωνία, ο αστυνομικός Precious Cornner-Jones εξήγησε με ανάρτησή τι ακριβώς συνέβη και τον έκανε να ξαπλώσει δίπλα στον μικρούλη φίλο του.

«Μου ζητήσατε να σας πω τι συμβαίνει σε αυτή τη φωτογραφία. Ενώ βρισκόμουν στο Δημοτικό 88 για την εκδήλωση γνωριμίας με τους μαθητές που διοργάνωσε ο πάστορας Preston T Adams III, είδα ένα μικρό αγοράκι, το οποίο είχε περάσει προφανώς δύσκολη μέρα, να έχει ξαπλώσει μπρούμυτα στο πάτωμα. Παραδίπλα ήταν η μητέρα του, η οποία μου είπε ότι αυτός είναι ο τρόπος που εκφράζει τη λύπη του τελευταία ο γιος της. 

Έτσι, αποφάσισα να ξαπλώσω δίπλα του για να του μιλήσω. Άρχισε να κλαίει κι εγώ σκούπισα τα δάκρυά του και του είπα ότι όλα θα πάνε καλά. Αυτό που θέλουμε όλοι, μικροί και μεγάλοι, είναι να βρεθεί κάποιος στα δύσκολα να σταματήσει τις δουλειές του και να σταθεί δίπλα μας, σκουπίζοντάς μας τα μάτια. Τα παιδιά δικαιούνται να έχουν κι αυτά μια κακή μέρα, όπως εμείς. Πλησιάστε έναν συνάνθρωπό σας σήμερα και κάντε τον να χαμογελάσει», έγραψε ο αστυνομικός στο Facebook, στέλνοντας μήνυμα αγάπης και ελπίδας.

 
Top