Την τελευταία της πνοή άφησε σήμερα τα ξημερώματα στο Γενικό Νοσοκομείο Βέροιας μια έγκυος ενώ οι γιατροί δεν κατάφεραν να κρατήσουν εν ζωή ούτε το αγέννητο μωρό της. 


Η άτυχη γυναίκα παραπονιόταν τις τελευταίες ημέρες στο γιατρό της πως είχε έντονους πόνους στην κοιλιά. Εκείνος  όμως την καθησύχασε λέγοντας πως πρόκειται για απλούς κολικούς. 

Ωστόσο, τις πρώτες πρωινές ώρες η 31χρονη ένιωσε έντονη δυσφορία και ζήτησε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ τη διακομιδή της στο νοσοκομείο.

«Γύρω στις 04:00 π.μ., ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ δέχθηκε κλήση και παρέλαβε τη γυναίκα με έντονη δυσφορία. Η νεαρή μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο Βέροιας. Πληροφορηθήκαμε ότι κατέληξε στο νοσοκομείο από ανακοπή καρδιάς» ανέφερε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Κεντρικής Μακεδονίας Χρυσή Ματσικούδη. 

«Η γυναίκα θα έφερνε στον κόσμο το τρίτο παιδάκι της», είπε η κυρία Ματσικούδη.

Στις 06:00 το πρωί η αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο ότι η 31 ετών γυναίκα απεβίωσε.

Ύστερα από τη σχετική παραγγελία για τη διενέργεια νεκροψίας, νεκροτομής, και τοξικολογικών εξετάσεων, η σορός θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης ενώ είναι πολύ πιθανό να παραστεί στη διαδικασία τεχνικός σύμβουλος που έχει ορίσει η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

Έρευνα για την υπόθεση διεξάγει το Α.Τ. Βέροιας.

 
Top