Με ισόβια κάθειρξη τιμωρήθηκε ο σαδιστής δολοφόνος που σκότωσε τη σύντροφό του αφαιρώντας τον πνεύμονά της ενώ εκείνη βρισκόταν ακόμη εν ζωή.
Το απίστευτο αυτό έγκλημα συνέβη το 2014, στο Λος Άντζελες των Ηνωμένων Πολιτειών και κατέληξε με τη φυλάκιση του διαταραγμένου αυτού ανθρώπου, δύο χρόνια μετά.

Ο 28χρονος Αλεξάντερ Άντονι Κλέβερ είχε μεταβεί σε ένα μοτέλ με την Υβέτ Σίλβα και δύο ακόμη άτομα. Το ζευγάρι άρχισε να διαφωνεί έντονα στο μπάνιο του δωματίου, όταν ακούστηκαν κραυγές από την κοπέλα. Το άλλο ζευγάρι προσπάθησε να μπει στο μπάνιο και να βοηθήσει την κοπέλα, αλλά δεν τα κατάφερε. Τότε έσπευσαν σε βοήθεια, καλώντας την αστυνομία.

Όταν έφτασε η αστυνομία στο σημείο ήταν αργά. Η κοπέλα βρέθηκε νεκρή στο μπάνιο, μέσα σε ένα λουτρό αίματος, ενώ είχε αφαιρεθεί από το σώμα της ο ένας πνεύμονας και κρεμόταν η καρδιά της! Ο εισαγγελέας δήλωσε πως το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έρευνας, έδειξε πως η κοπέλα ήταν ακόμη ζωντανή όταν ο δολοφόνος σύντροφός της, τής αφαίρεσε τον πνεύμονα.

Ο Κλέβερ συνελήφθη δύο ημέρες μετά, έξω από το σπίτι του, όπου η αστυνομία βρήκε το μαχαίρι του φονικού και το διασταύρωσε με το DNA που εντόπισε πάνω του. Στο δικαστήριο, ο κατηγορούμενος παραδέχθηκε τις πράξεις του και δεν πρόβαλε κανέναν αντίλογο.

 
Top