Άγνωστος ή άγνωστοι θανάτωσαν τρία σκυλιά και έγδαραν το ένα εξ' αυτών στο Παναιτώλιο Αιτωλοακαρνανίας, τα οποία βρέθηκαν μέσα σε οικόπεδο στο χωριό, απέναντι από παιδικό σταθμό και το γυμνάσιο, όπως τόνισε η Βούλα Αναγνωστοπούλου, πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης Αγρινίου.


Η κυρία Αναγνωστοπούλου ανέφερε ότι ειδοποιήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής από μια γυναίκα, ότι στο Παναιτώλιο είναι θανατωμένα σκυλιά και το ένα ότι το έχουν γδάρει.

«Δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που είδα εκεί», ανέφερε η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης Αγρινίου, η οποία πρόσθεσε ότι αυτά τα σκυλιά ζευγαρώνανε και συμπλήρωσε πως το περιστατικό πρέπει να έγινε την Πέμπτη το βράδυ.

Επεσήμανε ότι ειδοποίησε την αστυνομία και στο σημείο έφτασε η τροχαία, ενώ η ίδια αργότερα πήγε στο αστυνομικό τμήμα κι έχει καταθέσει μήνυση κατ' αγνώστων ενώ είπε ότι θα καταθέσει και τις φωτογραφίες που έχει βγάλει για να προχωρήσει η δικογραφία. Η κ. Αναγνωστοπούλου έκανε λόγο για απίστευτη αγριότητα.

Η πρόεδρος της Φιλοζωϊκής Οργάνωσης Αγρινίου ανέφερε ότι ο δήμος δεν έχει χώρο για τα αδέσποτα, αλλά η Φιλοζωϊκή Οργάνωση λειτουργεί ένα μικρό χώρο στον οποίο φιλοξενεί 73 σκυλιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.


ΠΗΓΗ: protothema.gr-sdna.gr
 
Top