Σοκ στο Πανελλήνιο έχει προκαλέσει η υπόθεση του βιασμού ανήλικου παιδιού από τον πατέρα του και τον σύντροφο του στο Άργος.


Το 12χρονο αγόρι, με νοητική στέρηση, ελαφράς μορφής, είχε πάει για διακοπές, μετά από άδεια της μητέρας του, στον 45χρονο πατέρα του στο Άργος, καθώς οι γονείς του μικρού είναι χωρισμένοι. 

Κανείς δεν γνώριζε όμως ότι ο 45χρονος, που συστηνόταν ως συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού, ήταν ομοφυλόφιλος και διατηρούσε σχέση με έναν 37χρονο άντρα, ο οποίος παρουσιαζόταν σαν δικαστικός επιμελητής. 

Ο 37χρονος σύντροφος του πατέρα του 12χρονου αγοριού 


Σύμφωνα με πληροφορίες, το ομοφυλόφιλο ζευγάρι νοίκιασε το διαμέρισμα στον πρώτο όροφο διώροφης κατοικίας στην ήσυχη αργολική γειτονιά πριν από περίπου δύο μήνες.

Ο 45χρονος «συνταξιούχος του Πολεμικού Ναυτικού», έπεισε τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος  να του νοικιάσει το σπίτι προκειμένου να μένει με τον 37χρονο φίλο του, χωρίς ωστόσο να μπορεί κανείς να σκεφτεί τις ανώμαλες ορέξεις τους.


Ο 45χρονος πατέρας του 12χρονου αγοριού  


Από τα «σύννεφα έχει πέσει» η γειτονιά, που ακόμα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στον άτυχο 12χρονο από τα δύο τέρατα.

Σύμφωνα με τους κατοίκους της περιοχής που μίλησαν στο protothema.gr, το ομοφυλόφιλο ζευγάρι κρατούσε χαμηλό προφίλ και έτσι δεν έδιναν κάποιο σημάδι για το τι θα επακολουθούσε.  

Οι κάτοικοι της περιοχής, τους είχαν δει ελάχιστες φορές. Στην αρχή κατά τη μετακόμιση, όταν και ήρθαν στη νέα τους γειτονιά και κάποιες φορές όταν πετούσαν τα σκουπίδια. 

Μάλιστα όπως μας πληροφόρησαν από την γειτονιά, ήταν τέτοια η μυστικοπάθειά τους, που δεν έβγαιναν ούτε στο μπαλκόνι τους μπροστά στον δρόμο.

Καμιά φορά τους έβλεπαν να κάθονται στο πίσω μπαλκόνι του διαμερίσματος, του οποίου το μεγαλύτερο μέρος δεν είναι ορατό από τους γείτονες. Σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετές ήταν οι ώρες που τους έβλεπαν να έχουν μαζί του έναν φορητό υπολογιστή. 


Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι δύο άνδρες χρησιμοποιούσαν τακτικά το διαδίκτυο για να γνωρίσουν ανθρώπους με τους οποίους έκαναν τις ίδιες σεξουαλικές επιλογές. Μάλιστα στο προφίλ του ο 45χρονος πα-τέρας παρουσιάζεται σαν πρώην μάγειρας στην Γερμανία και όχι σαν στρατιωτικός του Πολεμικού Ναυτικού που είχε αναφέρει στους γείτονές του, ενώ ταυτόχρονα διατηρεί πολλούς λογαριασμούς προφίλ σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.

Από την άλλη ο 37χρονος σύντροφός του, ο οποίος έχει κάνει like σε φωτογραφίες του 45χρονου, είναι πιο συγκρατημένος… Αυτό που ανατριχιάζει όμως είναι πως την ίδια χρονική στιγμή, κατά την διάρκεια των ανώμαλων ορέξεων τους πάνω στο ανήλικο παιδί του 45χρονου συντρόφου του, είχε αναρτήσει στο λογαριασμό του στο Fecebook δημοσίευση της «Κιβωτού του Κόσμου».


Ελεύθερος λόγω αναπηρίας ο πατέρας που βίαζε το γιο του

Μετά από απολογία που κράτησε σχεδόν 12 ώρες (!) αφέθηκε ελεύθερος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Ναυπλίου ο πα-τέρας που βίαζε μαζί με τον ερωτικό του σύντροφο τον μειωμένης αντίληψης 12χρονο γιο του στο Άργος!

Για να γλιτώσει τη φυλακή, ο παιδεραστής γονέας επικαλέστηκε το υψηλό ποσοστό αναπηρίας με το οποίο έχει διαγνωστεί και που φτάνει το 65%! Έτσι, απέφυγε την προφυλάκιση αλλά του επιβλήθηκαν αυστηροί περιοριστικοί όροι με τους οποίους αφέθηκε ελεύθερος ώσπου να φτάσει η ανατριχιαστική υπόθεση στα δικαστικά έδρανα.

Αντίθετα, ο 35χρονος με τον οποίο συζεί και συμμετείχε στον βιασμό του άτυχου αγοριού, μετά την πολύωρη απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος από τους δυο δικαστικούς και παραμένει στα κρατητήρια της Ασφάλειας, ώσπου να αποφασιστεί σε ποιο σωφρονιστικό κατάστημα θα εγκλειστεί.

Το χρονικό του εφιάλτη… 

Η αντίστροφη μέτρηση όμως για τον εφιάλτη που θα βίωνε ο ανήλικος ξεκίνησε στις αρχές του περασμένου μήνα, όταν η μητέρα του πατέρα του έφυγε από το Αργος. Από εκείνη τη στιγμή στο σπίτι που διέμενε με τον γονιό του εγκαταστάθηκε σε μόνιμη βάση ένας ακόμα άντρας.

Ο ομοφυλόφιλος πατέρας του και ο ερωτικός του συντροφός θώπευσαν αρκετές φορές το παιδάκι ενώ δεν άργησε να έρθει η ημέρα που το βίασαν! Το σκηνικό αυτό επαναλήφθηκε αρκετές φορές, με αποτέλεσμα το αγοράκι να ζητήσει από τη μητέρα του να επιστρέψει στην Αθήνα.

Η ανυποψίαστη γυναίκα ταξίδεψε μέχρι το Αργος, μάζεψε τα πράγματα του γιου της και επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο για το δρόμο της επιστροφής. Στο πρόσωπο του διέκρινε τη θλίψη, ωστόσο ο μικρός δεν της εκμυστηρεύτηκε τον εφιάλτη που βίωσε τους τελευταίους δύο μήνες.

Η μητέρα του κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να μάθει τι είναι αυτό που απασχολεί το γιο της. Μάταια όμως, καθώς δεν κατάφερε να φτάσει σε κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι το ρόλο του... εξομολογητή ανέλαβε η γιαγιά του, στην οποία ο 12χρονος «έσπασε» τη σιωπή του και μίλησε για τη σεξουαλική του κακοποίηση. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα μετέφερε στην κόρη της τα όσα της αφηγήθηκε ο εγγονός της. Χωρίς δεύτερη σκέψη οι δύο γυναίκες μαζί με τον ανήλικο πήγαν στο μέγαρο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αθηνών. Ο μικρός εξιστόρησε τα όσα υπέστη από τον ομοφυλόφιλο πατέρα του και σύντροφο του στους άνδρες της υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, οι οποίοι δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα όσα άκουγαν.

Αμέσως ζήτησαν τη συνδρομή της ιατροδικαστικής υπηρεσίας προκειμένου να επιβεβαιώσουν τα όσα τους έλεγε το θύμα. Το πόρισμα του ιατροδικαστή που εξέτασε το αγοράκι ήταν ανατριχιαστικό, καθώς ανέφερε ότι το παιδί είχε βιαστεί κατ' εξακολούθηση. Έτσι κάτω από άκρα μυστικότητα κλιμάκιο αστυνομικών από την Αθήνα ταξίδεψε την περασμένη Παρασκευή στο Άργος και συνέλαβε τους δύο άντρες. 

Ο πατέρας του άτυχου παιδιού αλλά και ο σύντροφος παρουσιάστηκαν αμετανόητοι ενώπιον των αστυνομικών. Αρνήθηκαν όλες τις κατηγορίες λέγοντας ότι όσα τους ανέφερε το παιδί ήταν αποκυήματα της φαντασίας του. 

Την στιγμή της σύλληψης τους δεν την κατάλαβε κανείς αφού έγινε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα. Μάλιστα πληροφορίες του protothema.gr αναφέρουν ότι η Ασφάλεια της περιοχής μέσα σε λίγες ώρες κατάφερε και εντόπισε τα πάντα για τους δύο ομοφυλόφιλους άντρες. 

 
Top