Ανακούφιση έχει προκαλέσει στον Πάνο Καλλίτση και στην οικογένεια του η είδηση ότι εντοπίστηκαν και είναι στα χέρια της αστυνομίας οι 3 δράστες της ληστείας που τον στιγμάτισε.


Ο ίδιος στο παρακάτω βίντεο ανακουφισμένος υποστηρίζει ότι «Είναι σκληρό να έρχεσαι αντιμέτωπος με αυτόν που σε έχει «δολοφονήσει». Ξέρεις πολλές φορές τα λέω για να τα πιστέψω. Δεν πίστευα ότι μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο γιατί είμαι ένας άνθρωπος που δεν εμπλέκεται ποτέ σε τέτοια περιστατικά. Ευτυχώς πήγαν όλα καλά», λέει ο γνωστός image maker.

Παράλληλα σε διαθεσιμότητα τέθηκε σήμερα ο ειδικός φρουρός ο οποίος συμμετείχε ως «τσιλιαδόρος» στην απόπειρα δολοφονίας του γνωστού κομμωτή, τον περασμένο Ιανουάριο, έξω από το σπίτι του στο Λυκαβηττό.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια της αστυνομίας, είχαν στήσει ενέδρα στο γνωστό κομμωτή την ώρα που επέστρεφε, με τη σύζυγό του, στο σπίτι του και στην προσπάθειά τους να του αποσπάσουν την τσάντα με τα χρήματα που είχε μαζί του τον πυροβόλησαν, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά.















 
Top