Συνομιλία - φωτιά του πρώην Υπουργού Δικαιοσύνης Χαράλαμπου Αθανασίου με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, κατά την οποία του ζητάει «να προσέξει την Καλλονή», αποκαλύπτεται μέσα από τις νόμιμες μαγνητοφωνήσεις της ΕΥΠ!


Ακόμα ένα «καυτό» απόσπασμα από τις μαγνητοφωνήσεις τις ΕΥΠ στην υπόθεση των «στημένων» ποδοσφαιρικών αγώνων αποκαλύπτει η εβδομαδιαία εφημερίδα «Παρασκήνιο». Ένα απόσπασμα, το οποίο θα συζητηθεί και δημιουργεί πολλά «ερωτηματικά», κυρίως για το «αίτημα» του Χαράλαμπου Αθανασίου προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «στην απομαγνητοφώνηση ακούγεται ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης να συζητά με τον μεγαλοπαράγοντα του Ολυμπιακού αλλά και κατηγορούμενο στην υπόθεση της εγκληματικής, Β. Μαρινάκη, και να του ζητά, μεταξύ άλλων, να του προσέξει την Καλλονή, δηλαδή την ομάδα της Λέσβου, από όπου κατάγεται αλλά και εκλέγεται ο κ. Αθανασίου.

Οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες είναι στη διάθεση των δικαστικών και ανακριτικών Αρχών, που μπορούν να αποδείξουν τις σχέσεις που διατηρούσε ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης με έναν μεγαλοπαράγοντα του ποδοσφαίρου, ο οποίος ελεγχόταν την ίδια περίοδο.

Από την συνομιλία που βλέπει το φως της δημοσιότητας εκδηλώνονται εύλογα οι εξής απορίες. 

Πως είναι δυνατός ένας Υπουργός Δικαιοσύνης να συνομιλεί με έναν παράγοντα του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κατηγορήθηκε την ίδια περίοδο για «στημένα» παιχνίδια και άλλες παραβάσεις; Και δεύτερον πως είναι δυνατόν να ζητάει ο Χαράλαμπος Αθανασίου από τον ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού να «του προσέξει την Καλλονή»; Τι ακριβώς εννοεί και από που και ως που να μπορεί ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» να προσέξει την ομάδα της Μυτιλήνης;

Ιδού το δημοσίευμα:


 
Top