Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Ρόδου με την τραγωδία νεαρού ζευγαριού που έγινε σήμερα τα ξημερώματα στο χωρίο Δαματριά.


Αυτόπτης μάρτυρας μιλά στο protothema.gr και εξιστορεί τα πρώτα συγκλονιστικά λεπτά μετά το περιστατικό, όταν ο 31χρονος μαχαίρωσε την 34χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

«Τσακώθηκε με τη γυναίκα του. Όταν βγήκαμε έξω είδαμε την κοπέλα μαχαιρωμένη έξω στην αυλή να ζητάει βοήθεια. Αυτός δεν καταλάβαινε τι έκανε. Καλέσαμε το ασθενοφόρο. Το παιδί δεν ήταν σε θέση να καταλάβει τι έχει κάνει και μετά κλείστηκε μέσα στο σπίτι και έκανε αυτό που έκανε. Δεν τον άκουσα τον πυροβολισμό καθόλου, κάποιοι τον άκουσαν, δεν ξέρω και τι καραμπίνα κρατούσε, είχε όπλο, ίσως μετά κατάλαβε τι έκανε. Η κοπέλα είναι καλά και το παιδί είχε τη δουλειά του. 

Το παιδί ήταν μέσα την ώρα που έγινε το περιστατικό, έχει δυο ανήλικα παιδιά το ένα δεν ήταν εκεί. Το μεγάλο ήταν μπροστά στο περιστατικό. Όταν περιμέναμε το ασθενοφόρο ξαναβγήκε μπροστά στα μάτια όλων και την μαχαίρωσε, χωρίς να το καταλάβει κανείς. Μέχρι να ανοίξουν οι άνθρωποι την πόρτα από το ασθενοφόρο έκανε την κίνηση και τη μαχαίρωσε για δεύτερη φορά, πρώτα στο συκώτι, εκεί στα πλευρά και μετά στην κοιλιά. Δεν πλησίαζε κανείς γιατί κρατούσε μαχαίρι», λέει στο protothema.gr αυτόπτης μάρτυρας.  

Ο δράστης είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του και όταν έφτασε η αστυνομία να τον συλλάβει αυτοκτόνησε με κυνηγητική καραμπίνα. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι αντιμετώπιζε οικογενειακά προβλήματα με τους τσακωμούς τους να έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο.

Η σύζυγος είναι καλά στην υγεία της και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στη Ρόδου, ενώ τα δυο ανήλικα παιδιά βρίσκονται στα χέρια των συγγενών. 

Δείτε βίντεο: Ρόδος: Μαχαίρωσε την γυναίκα του και αυτοκτόνησε



 
Top