Ο φρικτός θάνατος του Τάκη Μαυρίκου, οποίος απανθρακώθηκε ζωντανός οδηγώντας την Porche Cayenne της συζύγου του στην Αττική Οδό το μεσημέρι της Πέμπτης (9/6), έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.
Συγκλονιστικές ήταν όμως και οι δηλώσεις που είχε κάνει η μητέρα του εκλιπόντος, όταν ο γιος της είχε συλληφθεί για τη γνωστή υπόθεση με το κύκλωμα των δημοσιογράφων-εκβιαστών.

Τότε κανένας δεν είχε δώσει βάση στα λεγόμενά της. Μετά το τραγικό περιστατικό όμως, τα όσα είχε πει η μητέρα του Τάκη Μαυρίκου, αποκτούν πολύ μεγάλη σημασία.

 Μπροστά στις κάμερες μεταξύ άλλων η Σοφία Μαυρίκου είχε πει:

«Θέλω να διαβιβάσω σε όλους είμαι η μητέρα του Μαυρίκου. Του ήρωα Μαυρίκου, διότι έχουμε χάσει μια κοπέλα 16 χρόνων από καρκίνο έχουμε ένα αυτιστικό παιδί.


Ο Παναγιώτης ξεκίνησε από το μηδέν. Δύο σπίτια μας παίρνουν τώρα οι τράπεζες και επειδή έβγαζε όλες τις βρωμιές τους τον κυνηγήσανε. Αλλά δεν θα τους περάσει.


Όπως και ο Μαρινάκης του χτύπησε το μάτι ενώπιον των παιδιών του μέσα στο γήπεδο που έβαλε τους μπράβους του και του είπε «θα σε τελειώσω ρε π...». 

Όπως ξέρουμε ο Μαρινάκης είναι σε πολλά μέσα ενημέρωσης και τώρα σας διαβεβαιώνω επειδή ήμουν μέσα στη ΓΑΔΑ, θα βγουν πάρα πολλά άτομα τα οποία είναι πραγματικοί απατεώνες και κλέφτες που έχουν τα λεφτά τους έξω. Χθες έκοψαν το φως του παιδιού μου του αυτιστικού. 

Κι έχω να πω σαν μάνα πιστεύω στη δικαιοσύνη και θα είναι πολύ πιο δυνατός γιατί ξεκίνησε από το μηδέν. Όσο για τον Μαρινάκη πείτε του αυτό που κάνει είναι ένα έγκλημα προς το παιδί μου αλλά υπάρχει και Θεός».

Δείτε το βίντεο:

 
Top