Με μια ιδιαίτερα καυστική ανακοίνωση, απάντησε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος σε επίθεση που είχαν εξαπολύσει προς το πρόσωπό του οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού, με αφορμή τις τελευταίες αναφορές του Έλληνα δημοσιογράφου στο πρόσωπο του Βαγγέλη Μαρινάκη.


Το πλήρες κείμενο που δημοσίευσε ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην ιστοσελίδα zougla.gr έχει ως εξής:  

«Επειδή υποψιάζομαι ότι η ανακοίνωσή σας ακόμα και εάν έχει γραφεί από εσάς, από άλλα κέντρα κατευθύνεται, θα ήθελα πολύ φιλικά να σας διαβεβαιώσω, ότι αυτές οι μαγκιές, το ύφος και κουτσαβακισμοί στη δική μου αντίληψη περί δημοσιογραφίας δεν περνάνε.

Αφήστε λοιπόν τα ίσως και προχωρήστε στο παρασύνθημα, λαμβάνοντας υπ όψιν σας τα εξής.

Υπάρχει κίνδυνος να βάλετε σε περισσότερους μπελάδες, από αυτούς που ήδη αντιμετωπίζει, τον πρόεδρο της ομάδας σας με όσα δημοσιεύσατε.

Απειλές τέτοιου είδους έχετε συνηθίσει να τις εκτοξεύετε μεταξύ σας, εντός και εκτός γηπέδου, στον χώρο όμως της πραγματικής ενημέρωσης δεν πιάνουν τόπο. Ως εκ τούτου ασχοληθείτε με τον Ολυμπιακό.

Η ομάδα σας πέρα από τους προέδρους και τις διοικήσεις ήταν και θα παραμείνει μεγάλη. Γνωρίζετε άλλωστε από πρώτο χέρι ότι παρακολούθησα πολλές από τις διεθνείς αναμετρήσεις του Ολυμπιακού κι ήμουν κοντά σας, μέσα στο γήπεδο Καραΐσκάκη ως φίλαθλος και όχι ως αντίπαλος. Η έρευνα του zougla.gr δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα και αυτό το αντιλαμβάνεται κάθε υγιής φίλαθλος.

Ελπίζω να έγιναν κατανοητά όσα γράφω και απευθύνομαι σε εσάς, παρ όλο που θεωρώ απαράδεκτη, πέρα από το ύφος του κειμένου που αναρτήσατε, την έκδοση ανακοινώσεων από τον Ολυμπιακό, όταν το αντικείμενο της δημοσιογραφικής μας έρευνας δεν έχει καμία σχέση με το ποδόσφαιρο.

Αυτό και καλή τύχη στη νέα ποδοσφαιρική χρονιά».

 
Top