Σάλος έχει προκληθεί από την αποκάλυψη του κυκλώματος το οποίο εξανάγκαζε ένα 15χρονο κορίτσι να εκδίδεται κατ’ επάγγελμα και κατ΄ εξακολούθηση, βιάζοντας το και εξαναγκάζοντας το να χρησιμοποιεί ναρκωτικές ουσίες.

Οι περιγραφές της ανήλικης κοπέλας στην Ανακρίτρια ήταν ανατριχιαστικές, καθώς περιγράφει με λεπτομέρειες τη δράση του βρώμικου κυκλώματος, το οποίο την αντιμετώπιζε ως… εμπόρευμα, ψάχνοντας μάλιστα τρόπο να την πουλήσει στο εξωτερικό!

Χαρακτηριστική είναι η κατάθεσή της για τον επιχειρηματία από το χώρο της Υγείας, Μάικ (Ασημάκη) Κατόπη, στην οποία τόνισε μεταξύ άλλων πως:

«Με έβαζε σε τζακούζι στον τελευταίο όροφο και εκείνος έπαιρνε την πιατέλα με την κοκαΐνη, καθόταν χαλαρός στο τζακούζι, ρούφαγε κόκα και μου έλεγε και μένα να κάνω. Την πρώτη φορά μού έδωσε 900 ευρώ, τις επόμενες του είπαν να δίνει 200-300 ευρώ. Μου πρότεινε να μείνω μαζί του και να μου βάλει 50-100 χιλιάδες ευρώ στον λογαριασμό μου. Ήθελε να με πάρει γιατί είμαι Ελληνίδα και πάνω απ’ όλα είμαστε Σπαρτιάτες. Μου έβαζε και το τραγούδι της Σπάρτης. Είχε τηλεόραση που είχε συνδέσει με υπολογιστή πάνω από το τζακούζι. Όταν μου πρότεινε αυτό, δηλαδή να καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό μου, το είπα στο Φατιόν και στον Μελάνι και μου είπαν να του πω να δώσει τα λεφτά σε αυτούς για να με πουλήσουν σε αυτόν. Το είπα στους και μου είπαν να του πω να τους δώσει τα λεφτά να με πουλήσουν σ’ αυτόν. Είχα καταλάβει και στο παρελθόν ότι έψαχναν να με πουλήσουν στο εξωτερικό. Ο Κατόπης μου έλεγε ότι είχε εμφανισθεί σε ντοκιμαντέρ στην τηλεόραση όπου μιλούσε για τα ιατρικά είδη που εμπορεύεται και μου είχε δείξει το σχετικό βίντεο στο youtube. Moυ είχε δείξει επίσης φωτογραφίες με τον Αρχιεπίσκοπο και με τον Πάππα. Μου έλεγε ότι έχει τον καλύτερο δικηγόρο τον Κούγια».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ



Σε άλλο σημείο αναφερόμενη στους μαστροπούς Μέλανι και Φατιόν, καταγγέλλει πως: «Όταν ήμουν με τον Μέλανι και τον Φατιόν, μου έδιναν κόκα και οι δύο για να μην έχω αίσθηση του τι γίνεται. Εγώ όταν ερχόμουν στην πραγματικότητα ξενέρωνα πιο πολύ και έλεγα “πάλι εδώ είμαι”. Κάποια στιγμή με πήγαν στο Μεγάλο Πεύκο σε μια πολυκατοικία 11 ορόφων, έκανα αυτή τη δουλειά και έδωσε ο Αλβανός πελάτης κοκαϊνη αντί για χρήματα στον Μέλανι και τον Φατιόν».

Για αυτή την σκοτεινή υπόθεση, που έφερε στο φως το ίδιο το θύμα, είχαν προφυλακιστεί οι βασικοί κατηγορούμενοι, ενώ σε ισχύ είχαν παραμείνει τα εντάλματα σύλληψης ορισμένων που διέφευγαν.

Η δίκη σε πρώτο βαθμό ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (27/6) για τα εγκλήματα που φέρονται να διέπραξαν οι 20 κατηγορούμενοι, σε βάρος της ανήλικης.

Το βούλευμα είχε επιρρίψει βαρύτατες ευθύνες στους δράστες που προμήθευσαν με ναρκωτικά την ανήλικη, προέβησαν στην αρπαγή της και στη συνέχεια σε σωματεμπορία κατ’ εξακολούθηση ενώ βαριές είναι και οι ευθύνες για τους γονείς της 15χρονης οι οποίοι «άφησαν αβοήθητο πρόσωπο που έχουν υποχρέωση να διατρέφουν και να περιθάλπουν, την ανήλικη κόρη τους και παρέλειψαν να εμποδίσουν να επιδίδεται στην πορνεία».

Το NEWSBOMB.GR, το σάιτ των μεγάλων αποκαλύψεων, φέρνει στο φως την κατάθεση της ανήλικης με ΟΛΑ τα ονόματα των εμπλεκομένων για λόγους δημοσίου συμφέροντος και προστασίας της κοινωνίας, ενώ θα δημοσιεύσει και την απόφαση του Δικαστηρίου που εξεδόθη και είναι καταδικαστική για τους κατηγορουμένους. Δεν αναφέρουμε μόνο το όνομα της κοπέλας, με αποκλειστικό στόχο να μην της προκαλέσουμε μεγαλύτερο κακό από αυτό που έχει ήδη υποστεί, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν αναφέρουμε τα ονόματα των γονιών της, παρά το γεγονός ότι δεν αξίζουν να λέγονται γονείς. Ούτε καν άνθρωποι…

ΔΕΙΤΕ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑΣ 







 
Top