Άλλη μια φρικιαστική υπόθεση έρχεται στο φως της δημοσιότητας, καθώς εντοπίστηκε η σορός 60χρονου ομογενή από το Καζακστάν, για τον οποίο είχε καταγγελθεί η αρπαγή του.


Όλα ξεκίνησαν όταν η γυναίκα του κατήγγειλε την  αρπαγή του συζύγου της στις Αρχές. Συνομιλώντας η ίδια με τους απαγωγείς κανόνισε το ραντεβού για να τους παραδώσει τα λύτρα. Ετσι κι έγινε! Το ραντεβού δόθηκε στα διόδια της Ελευσίνας. 

Στην περιοχή εμφανίσθηκαν δύο  άγνωστα άτομα, που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, έχοντας καλυμμένα με κουκούλες τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους και κρατώντας τουφέκια, παρέλαβαν τα λύτρα και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση. Έκτοτε δεν υπήρξε άλλη επικοινωνία των δραστών ή του απαχθέντα με την οικογένειά του.

Επισημαίνεται ότι η αρπαγή καταγγέλθηκε στις αστυνομικές αρχές από τους οικείους του μετά την παράδοση των λύτρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι απαγωγείς ζήτησαν αρχικά περίπου 300.000 ευρώ, αλλά έπειτα από διαπραγματεύσεις κατέληξαν στο ποσό των 40.000 ευρώ, κατα δήλωση της συζύγου του 60χρονου ομογενή.

Η υπόθεση ωστόσο προκαλεί ρίγη ανατριχίλας όταν  μέσα σε κανάλι του Μόρνου σε περιοχή της Βοιωτίας, βρέθηκε η σορός του 60χρονου, με δεσμευμένα τα χέρια και τα πόδια και έχοντας δεμένο στην πλάτη σακίδιο γεμάτο πέτρες.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής  και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Τα ακριβή αίτια θανάτου θα διαπιστωθούν απο την νεκροτομή που γίνεται σήμερα, καθώς, όπως έγινε γνωστό απο την Αστυνομία, ο 60χρονος είχε και πρόβλημα καρδιάς.


Όπως έγινε γνωστό, το θύμα είχε απασχολήσει στο παρελθόν για λαθρεμπόριο τσιγάρων.

 
Top