Στο «σκαμνί» θα καθίσει ο γνωστός τραγουδιστής Μιχάλης Χατζηγιάννης καθώς κατηγορείται για «ξέπλυμα» για τα εμβάσματα ύψους 5 εκ. ευρώ που έστειλε στην Κύπρο.
Το πρόστιμο που επιβλήθηκε στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για τα εμβάσματα των 5εκ. ευρώ που έστειλε στην Κύπρο δεν ήταν και το τέλος της συγκεκριμένης υπόθεσης.


Η εφημερίδα «Real News» αποκαλύπτει το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών με το οποίο ο τραγουδιστής παραπέμπεται σε δίκη για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!

«Κατά το χρονικό διάστημα από 1/1/2010 έως 31/12/2011, με περισσότερες πράξεις που συνιστούν εξακολούθηση του ίδιου εγκλήματος, ενεργώντας με πρόθεση, τέλεσε την πράξη της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα αποκρύπτοντας και συγκαλύπτοντας την αλήθεια όσον αφορά στη φύση, προέλευση, διάθεση, διακίνηση και χρήση περιουσίας, καθώς και την κυριότητά του επί της περιουσίας αυτής, εν γνώσει του γεγονότος ότι η τελευταία (περιουσία) προέρχεται από εγκληματικές δραστηριότητες...

Κατά το ως άνω χρονικό διάστημα υπέβαλε ανακριβείς δηλώσεις φόρου εισοδήματος και απέκρυψε καθαρά φορολογητέα εισοδήματα, προερχόμενα από την επαγγελματική του δραστηριότητα, με σκοπό να αποφύγει την πληρωμή του αναλογούντος φόρου εισοδήματος».

Από την πλευρά του ο τραγουδιστής έδωσε τις εξηγήσεις του στις δικαστικές Αρχές, μέσω υπομνήματος στο οποίο υποστηρίζει πως τα χρήματα προέρχονταν από επενδυτική εταιρία, ωστόσο το Συμβούλιο δεν πείστηκε και τον παρέπεμψε σε δίκη.

 
Top