Μετά από έναν ακατάπαυστο κλεφτοπόλεμο, η ηγεσία της Χρυσής Αυγής αποφάσισε να επιτεθεί δημόσια στον Στέφανο Χίο, με κύριo άρθρο στην εφημερίδα της.


Ο τίτλος του άρθρου είναι “Θεέ μου, φύλαγέ μας από τους “φίλους”…” και οι χαρακτηρισμοί που αφιερώνονται στον Χίο είναι πολλοί και τιμητικοί: “λακές”, “ρουφιάνος δεύτερης διαλογής”, “μίσθαρνο όργανο της μαύρης προπαγάνδας”, “τυχάρπαστος, ο οποίος έχει περάσει από κάθε είδους ταμείο”, “βαθύ ΠΑΣΟΚ” και πλέον “βαθύ παρακράτος των μυστικών υπηρεσιών”, “πληρωμένος κονδυλοφόρος με ευφυϊα πιθήκου” και πολλά άλλα…


Μάλιστα ο Μιχαλολιάκος δεν έμεινε μόνο στην επίθεση μέσω της εφημερίδας του αλλά βγήκε στη διαδικτυακή εκπομπή της Χρυσής Αυγής – δίπλα στον Κασιδιάρη – και επανέλαβε δημόσια τις κατηγορίες κατά του Χίου – φωτογραφίζοντάς τον και χωρίς βέβαια ποτέ να τον κατονομάζει.


Είναι αλήθεια ότι ο Χίος έχει κάνει συστηματικό πόλεμο σε βάρος του Μιχαλολιάκου, με πρωτοσέλιδα που φτάνανε μέχρι και σε αποκαλύψεις για τις “απιστίες” της Ζαρούλια με τον “γαμπρό” της οικογένειας Ματθαιόπουλο.


Η καμπάνια υπονόμευσης του Μιχαλολιάκου κορυφώθηκε εν όψει του Συνεδρίου της Χρυσής Αυγής, με αναρτήσεις και σχόλια στη σελίδα του “Μακελειού” όπου προπαγανδιζόταν η ανάγκη να παραιτηθεί ο “Αρχηγός” και να αναλάβει ο Κασιδιάρης την ηγεσία της Χρυσής Αυγής.

Σωστά λοιπόν ο Μιχαλολιάκος “κρατάει καθαρή τη φωλιά του” και επιτίθεται δημόσια στον Χίο, τις εκπομπές του οποίου παρακολουθούν πολλοί οπαδοί της Χρυσής Αυγής. Με δύο ενστάσεις: Η πρώτη είναι ότι ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έφερε τη Χρυσή Αυγή στην ατυχή κατάσταση να είναι το βασικό της ακροατήριο οι “με ευφυϊα πιθήκου” ψεκασμένοι τηλεθεατές ενός “ρουφιάνου β’ διαλογής” όπως ο Χίος. Και η δεύτερη είναι ότι ο καθήμενος δίπλα του, όταν έκανε την καταγγελία, δηλαδή ο Κασιδιάρης, δεν είναι καθόλου άσχετος με την εκστρατεία του Χίου…

Τα σχόλια που υπάρχουν κάτω από κάθε αναφορά στη Χρυσή Αυγή στην ελληνική μπλογκόσφαιρα και που καλούν σε παραίτηση του Μιχαλολιάκου και σε ανάληψη της ηγεσίας από τον Κασιδιάρη δεν είναι τυχαία. Οι χρυσαυγίτες ξέρουν καλά πόσο “αυθόρμητη” είναι η εμφάνιση αυτής της πλημμυρίδας σχολίων σε διάφορες ιστοσελίδες. Επί χρόνια ειδικεύονται σ΄αυτό το σπορ. Απλώς τώρα, ο Μιχαλολιάκος πέφτει θύμα της πρακτικής που ο ίδιος επί χρόνια εξασκούσε.

Όσο για το ποιός οργανώνει τα σχόλια “αποθέωσης” του Κασιδιάρη, το γνωρίζει πολύ καλά ο Μιχαλολιάκος, για τον οποίο πολλά μπορεί να πει κανείς, πάντως όχι να του καταλογίσει ότι είναι αφελής…


 
Top