Τέλος στον εφιάλτη που ζούσε από το 2013 μια 34χρονη σήμερα γυναίκα έδωσε η σύλληψη του βασανιστή της από την αστυνομία.

Η γυναίκα βρήκε τη δύναμη να καταγγγείλλει τον 46χρονο άντρα που εδώ και τρία χρόνια την χτυπούσε και την ανάγκαζε να καταναλώνει κοκαΐνη ώστε να μην αντιστέκεται όταν την εξανάγκαζε σε πορνεία μαζί με τους συνεργούς του.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας ο άντρας χτυπούσε, απειλούσε και έδινε ναρκωτικά στην γυναίκα, με την οποία είναι εν διαστάσει σύζυγοι, ώστε στην συνέχεια, με την βοήθεια τριών συνεργών του να την εκδίδουν. Η γυναίκα εξαναγκαζόταν σε πορνεία, ενώ το σύνολο των κερδών παρακρατούσε ο ίδιος. 

Ο 46χρονος ημεδαπός συνελήφθη για σωματεμπορία ενώ στην γυναίκα παρασχέθηκε προστασία και αρωγή. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται επιπλέον τρεις συνεργοί του. Σε βάρος τους, σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της σωματεμπορίας, της μαστροπείας, του βιασμού και της απειλής καθώς και για παράβαση του νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

 
Top