Η κάτωθι λίστα παρουσιάζει όλους τους παιδόφιλους και παιδεραστές στην Ελλάδα, που έχουν συλληφθεί τα τελευταία 3 χρόνια.

Επειδή αυτού του είδους τα εγκλήματα θεωρούνται ιδιαιτέρως ειδεχθή, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας. Συνολικά, πρόκειται για 39 υποθέσεις!



(27/1/16) Οι φωτογραφίες του 52χρονου παιδεραστη δημοσιοποιήθηκαν στο Πρωτο Θεμα. Τα ακριβή του στοιχεία, αναμένεται να γίνουν γνωστά τις προσεχείς ημέρες, ύστερα Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στον ανακριτή ο 52χρονος ιδιοκτήτης κυλικείου που ασελγούσε σε ανήλικα κορίτσια, ομολόγησε την ενοχή του και παραδέχτηκε πως θεωρεί τον εαυτό του τέρας. Ο 52χρονος είπε: Συγνώμη είμαι ένας τέρας. Μετανιώνω. Τα ομολογώ όλα.Ο κατηγορούμενος για ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση, απολογήθηκε ενώπιον της 3ης τακτικής ανακρίτριας το πρωί της Τετάρτης. Στα δικαστήρια βρίσκεται και η σύζυγος του η οποία καταθέτει στη δικαστική λειτουργό και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να καταθέσει αίτηση διαζυγίου.

Η αποκάλυψη της υπόθεσης έγινε όταν την περασμένη Παρασκευή μία μητέρα μετέβη στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα με την 10χρονη κόρη της, και περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα βίωνε στα διαλείμματα. Η μητέρα είπε πως στις 21 Ιανουαρίου, ο 52χρονος μέσα στο κυλικείο θώπευσε το ανήλικο κορίτσι, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με… ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.


(26/1/16) Στη δημοσιότητα δίνει η Ελληνική Αστυνομία, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 56χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 23 Δεκεμβρίου 2015 στην Καλλιθέα, για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

ΚΟΥΛΟΥΡΗ Ιωάννη του Ιωάννη και της Μαρίας, γεν. το 1959 στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων δια της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας, ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ανηλίκου μέσω ηλεκτρονικού μέσου επικοινωνίας.


Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία αλλά και φωτογραφίες του 57χρονου προπονητή που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε παιδάκια.

Πρόκειται για τον ΛΙΓΟΜΕΝΟ Δημήτριο του Μιχαήλ και της Δήμητρας, γεννηθείς την 10-2-1955 στο Περιστέρι Αττικής, κάτοικος Αθηνών, προπονητής ποδοσφαιρικής ομάδας, για τον οποίο ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικων παιδιών.


Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 29-10-2015 σε περιοχή του Πειραιά, ένας 33χρονος ημεδαπός, για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας και αποπλάνηση παιδιών κατά συρροή και κατ΄ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον:

ΚΟΥΤΣΙΚΟ Βασίλειο του Λάμπρου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1982 στον Πειραιά.

Ειδικότερα, ο δράστης απογευματινές ώρες της 28-10-2015 προέβη σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης ημεδαπής και προσπάθησε να την δελεάσει, προσφέροντάς της μικρό χρηματικό ποσό, να τον ακολουθήσει στην οικία του. Την επομένη (29-10-2015) έγινε αντιληπτός στο ίδιο σημείο και προσήχθη από κληθέντες αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 56χρονου ομογενούς, που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος 9χρονης και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Πρόκειται για τον Αρσένιο Σερασίδη, του Βλαδίμηρου και της Αικατερίνης, που γεννήθηκε στη Γεωργία και εργαζόταν ως τεχνικός σε τηλεοπτικό σταθμό της πόλης. Ήδη ο 56χρονος απολογήθηκε σε ανακρίτρια και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Νίκος Σειραγάκης. Ο Σειραγάκης κατηγορείται ότι ασέλγησε ή αποπειράθηκε να ασελγήσει σεβάρος 53 ανηλίκων, εκμεταλλευόμενος την ιδιότητα του και την εμπιστοσύνη που έτρεφαν προς το πρόσωπο του τα παιδιά.


Η δίκη διεξάγεται εκτός Κρήτης μετά από αίτημα που υπέβαλε η πλευρά του 48χρονου στην Εισαγγελία Εφετών Δυτικής Κρήτης και το οποίο διαβιβάστηκε στο αρμόδιο τμήμα του Αρείου Πάγου με τον Σειραγάκη να επικαλείται λόγους ασφάλειας.

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου παραπέμπει τον 48χρονο για 53 περιπτώσεις ανηλίκων και ειδικότερα με τις κατηγορίες:

- της τετελεσμένης κατάχρησης σε ασέλγεια 25 ανηλίκων που δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, από γυμναστή – εκπαιδευτικό

- της τετελεσμένης κατάχρησης σε ασέλγεια 7 ανηλίκων που συμπλήρωσαν τα 14 έτη, όχι όμως και τα 18, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, από γυμναστή-εκπαιδευτικό

- της αποπλάνησης δύο παιδιών που δεν συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση,

-της τετελεσμένης και σε απόπειρα αποπλάνησης 13 παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, όχι όμως και τα 14, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

- της τετελεσμένης και σε απόπειρα αποπλάνησης τεσσάρων παιδιών που συμπλήρωσαν τα 14 έτη όχι όμως και τα 15, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση

-της ασέλγειας παρά φύση δύο προσώπων νεότερων των 17 ετών, κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση.


Ο 40χρονος, Φίλιππος Λεβέντος, που φέρεται ως μέλος κυκλώματος παιδεραστών, κυκλοφορούσε ελεύθερος αν και εδώ και καιρό γινόταν έρευνα για τη δράση, την οποία αυτός συνέχιζε ανενόχλητος. Ο Λεβέντος είχε ταυτοποιηθεί από τον Δεκέμβριο του 2014, για βιασμό 14χρονης, όμως η υπόθεση “κόλλησε” στη Δικαιοσύνη. Η Εισαγγελία έδωσε απαντήσεις για την υπόθεση και ανακοίνωσε πως διατάχθηκε πειθαρχική εξέταση προκειμένου να εξακριβωθεί αν προκύπτει ολιγωρία υπαλλήλων της Εισαγγελίας για τις ενέργειες που θα έπρεπε να έχουν γίνει, ώστε να συλληφθεί έγκαιρα ο δράστης.

Σημειώνεται πως στο κινητό τηλέφωνο του δράστη βρέθηκε βίντεο με ανήλικο, το οποίο εξετάζεται, ενώ ο ίδιος ομολόγησε πως την ημέρα της σύλληψής του θα πραγματοποιούσε άλλες τέσσερις συναντήσεις με ανήλικα αγόρια. Ο 40χρονος παιδόφιλος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, τη στιγμή που είχε επιβιβάσει 13χρονο ανήλικο, σε φορτηγάκι τύπου « Van », ιδιοκτησίας του, με σκοπό να τον αποπλανήσει.


Μετά από εισαγγελική εντολή δόθηκε στην δημοσιότητα η φωτογραφία και τα στοιχεία του 37χρονου, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Ιωάννη Χατζόπουλο, του Δημητρίου και της Νικολέττας. Ο 37χρονος, σύμφωνα με την αστυνομία, στις 4 Αυγούστου οδήγησε στο σπίτι του ένα 13χρονο αγόρι και ασέλγησε σε βάρος του, ενώ το ίδιο είχε κάνει κατ’ επανάληψη και την προηγούμενη εβδομάδα.


Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 77χρονου, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης ανηλίκων της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής για αποπλάνηση παιδιού κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Μαργαρίτη Δημήτριο του Αχιλλέα και της Αντιγόνης, που γεννήθηκε το 1937 στη Λάρισα.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας έξι μηνών, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία των ανηλίκων και του κοινωνικού συνόλου, προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων και προκειμένου να αποτραπεί η διάπραξη άλλων εγκληματικών ενεργειών από το ίδιο άτομο.

Έπειτα από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες και η ποινική δίωξη που ασκήθηκε σε βάρος του, αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας.


Πρόκειται για τον Μπούρα Γεώργιο του Γεωργίου και της Παναγιώτας, που γεννήθηκε το 1941 στην Αρκαδία και κατοικεί στην Ηλιούπολη.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την αξιόποινη πράξη της αποπλάνησης παιδιών που δεν είχαν συμπληρώσει τα 12 και τα 14 έτη, κατά συρροή και εξακολούθηση. Η δημοσίευση των στοιχείων ταυτότητας και της ποινικής δίωξης αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.


Συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας 7 Απριλίου στην Κυψέλη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 45χρονοςαλλοδαπός, υπήκοος Πακιστάν, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι, από το Δεκέμβριο του 2013 μέχρι και τις 6 Απριλίου 2014, ο συλληφθείς είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος δύο ανηλίκων.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις.

Στο πλαίσιο αυτό, ύστερα από σχετική Διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, δίνονται στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του δράστη.

Πρόκειται για τον (επ) AHMAD (ον) IMTIAJ του Muhammad Bashir και της Maqsood Bibi, ο οποίος γεννήθηκε την 1-1-1969 στο Πακιστάν.


Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας καθώς και φωτογραφίες του 42χρονου Ευτύχιου Τζεμανάκη, ο οποίος συνελήφθη για αποπλάνηση και βιασμό 8χρονης ανήλικης.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία και ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατ’ εξακολούθηση, αποπλάνησης ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα δώδεκα έτη κατ’ εξακολούθηση και κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια μη συμπληρώσαντος το 14ο έτος της ηλικίας του κατ’ εξακολούθηση.


Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 66χρονου ημεδαπού, ο οποίος συνελήφθη στις 9 Σεπτεμβρίου στο Ζεφύρι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ζεφυρίου, για αποπλάνηση ανηλίκου και κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση.


Συγκεκριμένα πρόκειται για τον Λιανέρη Δημήτριο του Ιωάννη και της Ευγενίας, γεννηθέντα το 1949 στον Πειραιά.

Στη δημοσιότητα η Αστυνομία έδωσε κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χανίων τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 37χρονου Βούλγαρου που κατηγορείται για βιασμό αποπλάνηση παιδιών και αιμομιξία.


Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας πρόκειται για τον ANGELOV Kiril του Penev και της Donka, που γεννήθηκε το 1978 στη Βουλγαρία.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του, του 43χρονου που συνελήφθη στην Ορεστιάδα για αποπλάνηση ανηλίκων Κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Ορεστιάδας

Πρόκειται για τον ΠΙΝΤΙΔΗ Γεώργιο του Νικολάου και της Μαργαρίτας, που γεννήθηκε το 1970 στη Γερμανία, κάτοικο Νέας Βύσσας Ορεστιάδας.

Ο 43χρονος είχε συλληφθεί την 11-10-2012, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, μετά από σχετικό Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Ορεστιάδας, για αποπλάνηση ανηλίκων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, ο 43χρονος, κατά το έτος 2011, είχε σεξουαλικές σχέσεις και είχε προχωρήσει σε ασελγείς πράξεις με τέσσερις ανήλικες, άνω των 12 και κάτω των 15 ετών, ενώ επιπλέον παρήγαγε πορνογραφικό υλικό, στο οποίο συμμετείχαν ο ίδιος και οι παραπάνω ανήλικες.


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κορίνθου, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 57χρονου Αθανάσιου Δωροθέου, ο οποίος συνελήφθη την 27.10.2013, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Βραχατίου και σε βάρος ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και αποπλάνησης παιδιών κατά συρροή, τετελεσμένης και σε απόπειρα, στο πλαίσιο σχετικών ποινικών δικογραφιών.

Στη δημοσιότητα δόθηκε η φωτογραφία του 53χρονου παιδεραστή, ο οποίος στις 23 Δεκεμβρίου πιάστηκε “στα πράσα” τη στιγμή που «κατέβαζε» σκληρό υλικό πορνογραφίαςανηλίκων σε καφετέρια στο Βύρωνα.

Το 2005 καταδικάστηκε σε… 23 χρόνια φυλάκισης με τις κατηγορίες της ασέλγειας σε βάρος της 10χρονης κόρης του και της 7χρονης ορφανής φίλης της, μέσα σε… λούνα πάρκ.

Είχε καταγράψει ανατριχιαστικές στιγμές ασέλγειας σε βάρος της κόρης του και είχε κρύψει το DVD σε εντοιχισμένο χρηματοκιβώτιο του σπιτιού του. Η σύζυγός του αναγνώρισε σε αυτές τις αποτρόπαιες εικόνες την κόρη τους.


Ο 53χρονος συνταξιούχος πιλότος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, είχε καταδικαστεί με πλειοψηφία 4-3 της δικαστικής έδρας, σε 13 χρόνια για την ασέλγεια και 10 χρόνια για την διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας. Μετά από… 4 χρόνια αποφυλακίστηκε!


Στη δημοσιότητα έδωσε η Αστυνομία τις φωτογραφίες και τα στοιχεία ενός 40χρονου καθηγητή ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Παρασκευή στην Αθήνα ο οποίος συνελήφθη από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Αθήνα, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω Διαδικτύου.

Πρόκειται για τον Αποστολίδη Νικόλαο του Αλεξάνδρου και της Καλλιόπης ο οποίος εργαζόταν ως καθηγητής αγγλικών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για την πράξη της διακεκριμένης πορνογραφίας ανηλίκων.

Δίνουμε στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πατρών, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 55χρονου ημεδαπού, που την 17-01-2015 συνελήφθη στην Πάτρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών για πορνογραφία ανηλίκων,

ενώ σε βάρος του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία και από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος (Σχετικό το από 17-01-2015 Δελτίο Τύπου του Γ.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας και το από 05-02-2015 Δελτίο Τύπου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας.)

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον:

Τριαντάφυλλο Λιάπη του Κωνσταντίνου, που γεννήθηκε την 10-10-1960, στην Αθήνα.


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ. τα στοιχεία και τις φωτογραφίες Γερμανού που έμενε στην Κρήτη και συνελήφθη για παιδική πορνογραφία. Στον συλληφθέντα ασκήθηκε ποινική δίωξη έπειτα από τη σύλληψή του από τη Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στην Κρήτη, κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου.

Πρόκειται για τον BITTNER Heiner Jost του Shodel και της Helgha.


Ο δράστης είχε συλληφθεί, από άντρες του Αστυνομικού Τμήματος Καβάλας για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, καθόσον, το ίδιο μεσημέρι στην Καβάλα, και στην παραλία της Καλαμίτσας κατελήφθη να αυνανίζεται δημοσίως, παρατηρώντας μικρά κοριτσάκια. Τα θύμα του τον αναγνώρισε πριν μερικές ημέρες και αμέσως συνελλήφθη και για τον βιασμό του άτυχου κοριτσιού. Πρόκειται για τον Βασίλειο Χαϊτίδη του Γεωργίου και της Δομινίκης, που γεννήθηκε στις 3-11-1978 στη Γερμανία, κάτοικο Καβάλας και ελεύθερο επαγγελματία.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα κακουργήματα του βιασμού, της αποπλάνησης ανηλίκου που συμπλήρωσε το 12ο όχι όμως το 14ο έτος της ηλικίας του και για το πλημμέλημα της πρόκλησης σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις και εξαιτίας της επικινδυνότητας του για την κοινωνία κρίθηκε με σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή η άμεση προφυλάκισή του.


Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία έπειτα από εισαγγελική διάταξη, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 34χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη πριν από ημέρες στην Καλλιθέα, καθώς φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικα αγόρια.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιών ηλικίας μικρότερης των 14ετών κατά συρροή και εξακολούθηση και της ψευδούς ανωμοτί κατάθεσης.

ΜΟΛΗΣ Νικόλαος του Γεωργίου και της Κανέλας, γεν. 12-01-1981 στην Αθήνα.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα στοιχεία και η φωτογραφία του παιδόφιλου των Αχαρνών, Ισίδωρου Μάρκου.


Η αστυνομία, που συνέλαβε τον Ισίδωρο Μάρκου, παρακολουθούσε -το τελευταίο διάστημα- τις κινήσεις του, καθώς είχε θεωρηθεί ύποπτος για διακίνηση ακατάλληλου παιδικού υλικού.

Πρόκειται λοιπόν, για τον Ισίδωρο Μάρκου του Παναγιώτη και της Ευαγγελίας, που γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα.


Σε βάρος του 50χρονου Τσαλταμπασογλου Προδρόμου ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις κάτωθι κακουργηματικές πράξεις:

1) Κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας με τη χρησιμοποίηση ανηλίκων, που δεν έχουν συμπληρώσει το δέκατο πέμπτο έτος,

2) Αποπλάνηση παιδιού που συμπλήρωσε τα δώδεκα όχι τα δεκατέσσερα έτη κατ’ εξακολούθηση,

3) Προσφορά ναρκωτικών (κάνναβης) σε τρίτο με την επιβαρυντική περίσταση της ενέργειας της πράξης με σκοπό να προκαλέσει την χρήση ναρκωτικών από ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.


Συνελήφθη στις 22-12-2014 το απόγευμα στην Κηφισιά, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ένας 42χρονος ημεδαπός Μπατζιάκας Σιδέρης, ο οποίος κατηγορείται για αποπλάνηση και ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων, κατ’ εξακολούθηση.

Πρόκειται για τον Μπατζιάκα Σιδέρη του Σωτηρίου και της Μαρίας ο οποίος γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα.

Ειδικότερα, από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από το καλοκαίρι του 2014, ο Μπατζιάκας Σιδέρης είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος τριών ανήλικων κοριτσιών.

Ο Μπατζιάκας Σιδέρης οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις παραπάνω παράνομες πράξεις.


Στη δημοσιότητα, έπειτα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λάρισας, έδωσε η Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες ενός 71χρονου Ελληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 11 Μαΐου στη Λάρισα για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Γεώργιο Παρίση, του Ευθυμίου και της Στυλιανής, που γεννήθηκε στις 25 Απριλίου 1943 στην Αγιά Λάρισας.

Ο Παρίσης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας να φωτογραφίζει ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης, την ώρα που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου.

Από την έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του βρέθηκε πλήθος αρχείων με υλικό παιδικής πορνογραφίας.


Ο 49χρονος Ιωάννης Δούρου συνελήφθη στις 23 Μάιου από τους άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας και παράβαση του νόμου περί προστασίας προσωπικών δεδομένων.

Βασίλειος Πετρόπουλος – Ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος μιας ανήλικης Ρουμάνας μεταξύ 12 και 14 χρόνων – Της είχε προσφέρει κατ’ εξακολούθηση αμοιβή.


Με διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Τρίπολης δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες του 75χρονου «σάτυρου» ο οποίος συνελήφθη στις 21 Μαρτίου στην Τρίπολη, όπου ετοιμαζόταν να ασελγήσει σε βάρος μιας ανήλικης Ρουμάνας μεταξύ 12 και 14 χρόνων.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛΑΣ οι φωτογραφίες και τα στοιχεία του 22χρονου Έλληνα που κατηγορείται για πορνογραφία ανηλίκων και πορνογραφικές αναπαραστάσεις ανηλίκων μέσω διαδικτύου. Σύμφωνα με την αστυνομία, πρόκειται για τον Κωνσταντίνο ΜΑΤΕΜΤΖΗ του Δημητρίου και της Βαρβάρας, που γεννήθηκε το 1993 στο Βόλο Μαγνησίας.


Δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σπάρτης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφία 68χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Ιουνίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για αποπλάνηση παιδιού, που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Στρατηγέα του Κωνσταντίνου και της Μαρίας, που γεννήθηκε το 1947 στη Μαγούλα Λακωνίας και κατοικεί στη Σπάρτη Λακωνίας.


Ο άνδρας πλησίασε το κοριτσάκι και με το δέλεαρ χρημάτων κέρδισε την εμπιστοσύνη του ανήλικου και προσπάθησε να το θωπεύσει σε κεντρικό σημείο της Σπάρτης.



Δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 68χρονου παιδόφιλου επαίτη ο οποίος συνελήφθη στις 16 Οκτωβρίου στον Πειραιά με την κατηγορία πως οδηγούσε συστηματικά στο σπίτι του τα ανυποψίαστα θύματά του. Εκεί, προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έναντι χρηματικής αμοιβής 10-15 ευρώ κάθε φορά.Όνομα: Κωνσταντίνος Πανίδης.


Δίνονται στη δημοσιότητα, μετά από διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Καρδίτσας, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες 77χρονου, ο οποίος συνελήφθη στις 27 Ιουλίου στον Παλαμά Καρδίτσας, για ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής.

Πρόκειται για τον ΤΣΑΓΓΑΛΑ Τηλέμαχο του Τριαντάφυλλου και της Δήμητρας, που γεννήθηκε στις 14.09.1937 στον Παλαμά Καρδίτσας.



Τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες του 67χρονου που κατηγορείται ότι ξεσπούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του στο κοριτσάκι το οποίο βάφτισε δημοσιοποίησε η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης. Είναι ο Νίκος Φλαμουρόπουλος του Δημητρίου και της Μαρίας, που γεννήθηκε στις 22 Νοεμβρίου του 1948.

Πέντε χρόνια φέρεται ότι κράτησε το μαρτύριο της μικρής, που μίλησε τελικά στον πατέρα της και αποκάλυψε ότι από την ηλικία των πέντε ετών ο νονός της ασελγούσε σε βάρος της.Το δεκάχρονο σήμερα κοριτσάκι εξιστόρησε πώς ο 67χρονος τη χάιδευε σε ευαίσθητα σημεία του σώματός του όταν οι γονείς του το άφηναν στο σπίτι της γιαγιάς του στην περιοχή Χαριλάου.

Ο 67χρονος συγγενής της οικογένειας (είναι σύζυγος της αδελφής της γιαγιάς του κοριτσιού) έβρισκε την ευκαιρία που έψαχνε όταν η ανήλικη επισκεπτόταν τη γιαγιά της, με την οποία μένει στην ίδια γειτονιά.

Μετά την καταγγελία του πατέρα στους αστυνομικούς του τμήματος Ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η ανήλικη εξετάστηκε από ψυχολόγο και ιατροδικαστή, ενώ ο 67χρονος συνελήφθη με την κατηγορία της αποπλάνησης παιδιών κατ’ εξακολούθηση.

Στην απολογία του αρνήθηκε τα πάντα, ενώ με απόφαση του ανακριτή αφέθηκε ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο να μην πλησιάζει την ανήλικη! Είναι μάλιστα από τις σπάνιες φορές που επιβάλλεται ένας τέτοιος όρος.


Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Σερρών, τα στοιχεία ταυτότητας και των φωτογραφιών 30χρονου ημεδαπού, καθώς και της ασκηθείσας σε βάρος του ποινικής δίωξης για ασέλγεια με ανήλικους , έναντι αμοιβής οι οποίοι συμπλήρωσαν τα δέκα,

όχι όμως τα δεκαπέντε έτη της ηλικίας τους, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και κατά συνήθεια, ο οποίος την 23-09-2015 είχε συλληφθεί στις Σέρρες από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής της Εγκληματικότητας των Σερρών.

Πρόκειται για τον:

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Απόστολο του Βασιλείου και της Δήμητρας γεν. 07-03-1985, κάτοικο Σερρών.


Το φως της δημοσιότητας είδαν τα στοιχεία της ταυτότητας, οι φωτογραφίες και τα προφίλ στο facebook ενός ακόμα παιδόφιλου. Αυτή τη φορά πρόκειται για τον 29χρονο Δημήτρη Τσούκαλη του Χρήστου και της Αμαλίας, από τον Βόλο, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τρίτη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για πορνογραφία ανηλίκων.

Οι προσωπικοί λογαριασμοί που έχει δημιουργήσει ο Δημήτρης Τσούκαλης στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχουν τα ψευδώνυμα «Δημήτρης Καραμπίκος», «nikos legalize», «Μάριος Κασιοπίτας» και «JACK MADBOY». Εις βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για πορνογραφία ανηλίκων από δράστη που έδρασε κατά συνήθεια με την ειδικότερη μορφή της κατοχής υλικού παιδικής πορνογραφίας διά συστήματος ηλεκτρονικού υπολογιστή, κατ’ εξακολούθηση, με τη χρησιμοποίηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του, πράξεις που φέρονται να τελέστηκαν από το 2013 έως και τον Μάιο του 2014.


Στη δημοσιότητα δόθηκαν, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας ΠρωτοδικώνΛάρισας, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες, καθώς και ο λογαριασμός στοfacebook, του 47χρονου Έλληνα, ο οποίος συνελήφθη στις 03.06.2014 για πορνογραφία ανηλίκων.

Πρόκειται για τον Μαυροδήμο Θεμιστοκλή, του Γρηγορίου και της Χριστίνας, που γεννήθηκε στις 09.06.1967 στη Λάρισα και διατηρούσε στο facebook τον λογαριασμό με όνομα “themistoklis mavrodimos”.Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, η οποία επικυρώθηκε απο την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο (2) ημεδαπών, καθώς και η ασκηθείσα σε βάρος τους ποινική δίωξη.


Οι ανωτέρω συνελήφθησαν στις 17-7-2014 στο Ίλιον, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ποινική δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού, μαστροπεία και παράβαση του Νόμου περί όπλων, κατά περίπτωση.

Πρόκειται για τους:

Α) ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟ Κωνσταντίνο του Θεόδωρου, κατοίκου Νέων Λιοσίων.

Β) ΖΕΡΒΟ Σπυρίδωνα του Κωνσταντίνου, κατοίκου Περιστερίου.

Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ Νίκος Γεωργιάδης;





 
Top