Επιμένουν οι συνεργάτες του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτική Πολιτική Ι. Μουζάλα, να απαιτούν  στρατιώτες οι οποίοι θα αναλάβουν να κάνουν της καθαρίστριες στους χώρους που φιλοξενούν πρόσφυγες και παράνομους μετανάστες στο Ελληνικό.

Το αίσχος αυτό πρέπει να τελειώσει εξαρχής. Οι Έλληνες στρατιώτες  έχουν πολύ σημαντικότερες  δουλειές στις Ένοπλες Δυνάμεις κατά τη διάρκεια της θητείας τους… 

Οι στρατιώτες όχι μόνο δεν μας περισσεύουν όπως νομίζουν κάποιοι από την κυβέρνηση αλλά οι ελλείψεις που έχουμε …δεν περιγράφονται!!! Και όχι μόνο στην Αττική που οι μονάδες είναι ελάχιστες και υποστελεχωμένες  άλλα και για ακριτικές περιοχές που οι μονάδες έχουν τραγικές έλλειψης και σε έφεδρους και σε στελέχη . 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις μας βοηθούν ήδη στο μέγιστο βαθμό στο πρόβλημα των λαθρο μεταναστών. Σ΄ όλες τις παραλίες των νησιών μας υποδέχονται και περιθάλπουν ανθρώπους είτε συνδράμουν στης επιχείρησης διασώσεις … Πολύ περισσότερο από διάφορες ΜΚΟ οι οποίες απλά …φωτογραφίζονται εισπράττοντας της ευχαριστίες και τα μπράβο πολλών στελεχών της κυβέρνησης και όχι μονό. 

Συνεπώς είναι απαράδεκτο και δεν έχουν καμία δουλειά να εμπλακούν οι ‘Ένοπλες Δυνάμεις  ως… συνεργείο καθαρισμού και μάλιστα για παράνομα εισερχόμενους στην χωρά Μαροκινούς και Αλγερινούς και όχι μονό που θα πρέπει να μας εξηγήσουν πως βρέθηκαν στην Ελλάδα μέσω Τουρκίας και για ποιο σκοπό! Αυτά προς το παρόν και ελπίζουμε ότι καλό είναι όλοι μας να σοβαρευτούμε να λογικευτούμε και να αφήσουν κάποιοι της ιδέες της περαιτέρω απαξίωσης του Έλληνα ενστόλου έφεδρου και μόνιμου. 


  • Το άρθρο αναδημοσιεύεται από το πολύ καλό ιστολόγιο «Απογεματινή Φρουρά» που ειδικεύεται σε θέματα των Σωμάτων Ασφαλείας αλλά και στις Ένοπλες Δυνάμεις... 
 
Top