Κάθε όριο ξεπέρασε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Αμυράς, κατά την τοποθέτησή του για το σύμφωνο συμβίωσης, χρησιμοποιώντας χυδαία επιχειρήματα για να απαντήσει σε τοποθετήσεις, που ο ίδιος θεωρεί ομοφοβικές.


Ειδικότερα, προκειμένου να απαντήσει σε παλαιότερη ακραία τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Κώστα Κατσίκη, που χαρακτήρισε τους ομοφυλόφιλους «σεξουαλικά παρεκτρεπόμενους», προτίμησε να προσχωρήσει σε ακόμα πιο ακραία λογική, ξεπερνώντας και αυτή της Χρυσής Αυγής.

«Οσο για τον Καμμένο και το εξαπτέρυγό του, τον Κατσίκη, έχουν ένα δίκιο! Αν ένας γκέι συνευρεθεί με τον Κατσίκη, ενδεχομένως ο γκέι να κατηγορηθεί για κτηνοβασία…» είπε χαρακτηριστικά ο βουλευτής του Ποταμιού, ενώ συνέχισε, αφιερώνοντας το υπόλοιπο της ομιλίας του στον «μουλά Ομάρ Αμβρόσιο».

Η φράση του κ. Αμυρά δεν έγινε αντιληπτή από τον προεδρεύοντα Γιώργο Λαμπρούλη, με αποτέλεσμα να ζητήσει εξηγήσεις από τον κ. Κατσίκη, που ζήτησε το λόγο επί προσωπικού.

«Είπε ότι εγώ ως εξαπτέρυγο του Καμμένου αν συνευρεθώ με ομοφυλόφιλο θα κατηγορηθεί ο ομοφυλόφιλος για κτηνοβασία» εξήγησε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, για να συνεχίσει: «Καταγγέλλω ότι υπάρχει βουλευτής - πολιτικός αλήτης και αυτός είναι ο κ. Αμυράς. Θα προβώ σε μήνυση εναντίον του για όσα είπε». 

Ο κ. Λαμπρούλης ζήτησε από τον κ. Κατσίκη να ανακαλέσει, όχι όμως και από τον κ. Αμυρά που, λαμβάνοντας και πάλι το λόγο, είπε: «Για να σε αποκαλεί αλήτη ο ομοφοβικός Κατσίκης κάτι κάνεις καλά». 

 
Top