Στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και στους αστυνομικούς των ΜΑΤ, μίλησε την Παρασκευή (13/11) ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, ενόψει του εορτασμού της επετείου του Πολυτεχνείου.


Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, μίλησε για τις προθέσεις της πολιτική ηγεσίας, για τα επιχειρησιακά σχέδια ενόψει της επετείου του Πολυτεχνείου, δίνοντας οδηγίες, σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος.

Μάλιστα ενώ ο υπουργός επισκέφτηκε τα ΜΑΤ ώστε να δώσει συγχαρητήρια σε αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας, ίδιος φαίνεται πως βγήκε εκτός εαυτού όταν έπεσε στην αντίληψη του πως δυο αστυνομικοί συνομιλούσαν μεταξύ τους.

«Όταν μιλώ δεν θέλω να μιλάει κανένας, ούτε να γυρίζει πίσω! Εντάξει;», είπε εκνευρισμένος ο υπουργός σε ιδιαίτερα αυστηρό ύφος.

Παρόλα αυτά ο ίδιος συνεχάρη τους αστυνομικούς για τον επιχειρησιακό τρόπο με τον οποίο ενήργησαν στο χθεσινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και της ΓΣΕΕ ενώ εξέφρασε απορίες για το πως οι άνδρες των ΜΑΤ παραμένουν για ώρες ολόκληρες στα λεωφορεία χωρίς, όπως χαρακτηριστικά είπε να κάνουν τίποτα.

Ο Νίκος Τόσκας έδωσε μάλιστα οδηγίες στους αστυνομικούς να μη μιλάνε με δημοσιογράφους καθώς «κάποιοι εκμεταλλεύονται αυτές τις συνεργασίες για άλλους σκοπούς»!


 
Top