Η 23χρονη καλλονή από τη Δανία Nina Agdal... έχασε την Πέμπτη το παντελόνι της για αυτό και αποφάσισε να «βγει» στο Instagram γυμνή, δίνοντας στους 200 εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του γυμνασμένου της κορμιού.



Η νεαρή, η οποία έγινε γνωστή από τη συνεργασία της με τη Victoria's Secret αλλά και από τις φωτογραφήσεις της στο δημοφιλές Sports «Illustrated Swimsuit Issue», θέλησε να μοιραστεί αυτή τη στιγμή... απόγνωσης με τους followers της, «ανεβάζοντας» την παρακάτω φωτογραφία στο Instagram.

«Δεν μπορώ να βρω το παντελόνι μου», έγραψε και τα πληκτρολόγια πήραν «φωτιά» αφού εκατοντάδες θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν τη γυμνή φωτογραφία της.

Σημειώνεται ότι η Nina είναι από τα πιο πλούσια μοντέλα στον κόσμο, με περιουσία που αγγίζει τα 250 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για την άψογη εμφάνισή της η Agdal έχει πει στο περιοδικό «Shape» ότι επισκέπτεται το γυμναστήριο τέσσερις φορές την εβδομάδα για αεροβική και βάρη. Επίσης, προσέχει τη διατροφή της καθώς τρώει απαραιτήτως πέντε μικρά γεύματα τη μέρα για να κρατάει σε υψηλά επίπεδα το μεταβολισμό της.

Η επίμαχη φωτογραφία 


Η ανάρτηση στο Instagram


Άλλη μια σέξι πόζα από τη Nina 




 
Top