Σε βαρύτατη καταγγελία με μόλις 65 λέξεις προχώρησε ο κ. Χάρης Θεοχάρης στη Βουλή για το μετοχολόγιο και τους ισολογισμούς της εταιρείας του υπουργού Επικρατείας, Αλέκου Φλαμπουράρη.


Ο βουλευτής του Ποταμιού και πρώην γενικός γραμματέας Δημοσίων Εσόδων, μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής και επιχειρώντας να αποδομήσει το ηθικό προφίλ της κυβέρνησης, είπε: 

«Πού φωνάζετε για τους διεφθαρμένους -τους άλλους διεφθαρμένους- και οι ισολογισμοί της εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη -συγγνώμη, της "πρώην" εταιρείας του κυρίου Φλαμπουράρη- δείχνουν μετρητά στα ταμεία πάνω από ένα εκατομμύριο κάθε χρονιά από το 2011 και μετά. Ενδιαφέρον είναι πως το 2010 έχουμε μόνο 75.000 μετρητά. Τι τα κάνει τόσα μετρητά η εταιρεία; Μαύρα ταμεία λέγονται αυτά στην πιάτσα κυρίες και κύριοι συνάδελφοι».

«Αφήστε λοιπόν τις ηθικολογίες, γιατί η αλαζονεία σας θα σας οδηγήσει γρήγορα στην καταστροφή, όπως οδήγησε τόσους άλλους πριν από εσάς» σημείωσε στο τέλος ο κ. Θεοχάρης, χωρίς ωστόσο να εισπράξει κάποια απάντηση από την κυβέρνηση ή την πτέρυγα της πλειοψηφίας.

Ασφαλώς, οι καταγγελίες αυτές του κ. Θεοχάρη από το βήμα της Βουλής δίνουν νέα διάσταση στην υπόθεση της εταιρείας Φλαμπουράρη.

 
Top