Σκόραρε, πανηγύρισε με τρόπο που προκάλεσε ανεβάζοντας την ένταση στο στο κόκκινο, με αποτέλεσμα να ακούσει τα εξ αμάξης.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ Γιάννινα, Άντι Λίλα, σημείωσε το «γκολ της τιμής» στο νικηφόρο παιχνίδι του Ολυμπιακού με 5-1 που έγινε το Σάββατο (26/09), αλλά ο τρόπος με τον οποίο επέλεξε να το πανηγυρίσει, σχηματίζοντας τον αλβανικό αετό που συμβολίζει την «Μεγάλη Αλβανία» με αποτέλεσμα οι φίλοι του Ολυμπιακού να εκραγούν!


Οι αποδοκιμασίες που ακολούθησαν ήταν έντονες, με τον διεθνή μέσο να ακούει ουκ ολίγα «γαλλικά», προκαλώντας την έκρηξη των «ερυθρόλευκων» οπαδών.


Δεν είναι η πρώτη φορά πάντως που ο Λίλα προκαλεί, αφού στον αγώνα της Σερβίας με την Αλβανία στις 14 Οκτωβρίου του 2014, είχε προκληθεί σάλος, όταν Αλβανοί είχαν στείλει πάνω από το γήπεδο ένα τηλεκατευθυνόμενο ελικοπτεράκι με τη σημαία της χώρας τους διαμορφωμένη στο σχήμα του Κοσσυφοπεδίο.


Ακολούθησαν επεισόδια μεταξύ των παικτών, με τον Άντι Λίλα να πρωτοστατεί σε αυτά.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τα επεισόδια που είχαν προκληθεί στον αγώνα της 14ης Οκτωβρίου 2014, μετά τις προκλήσεις των Αλβανών, τον οποίο η UEFA κατακύρωσε υπέρ της Σερβίας στα χαρτιά με σκορ 3-0.


 
Top