0
Εικόνα υποτελούς χώρας έδωσε ο Έλληνας πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στην Άγκυρα υποκλινόμενος κατά απαράδεκτο τρόπο και πολύ πέρα της όποιας  διπλωματικής ευγένειας στην τουρκική σημαία και άγημα των Τούρκων στρατιωτών στο αεροδρόμιο:

Η εικόνα μιλά από μόνη της.


Μετά την υπόκλιση Γιώργου Γεραπετρίτη. ο οποίος μάλλον ακόμη… προσκυνά τον Ρ.Τ.Ερντογάν, καθώς το έκανε τόσο στο αεροδρόμιο όσο και στο προεδρικό Μέγαρο στην Αθήνα, κατά την εδώ επίσκεψη του Τούρκου πρόεδρου, έχουμε τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος σκύβει μπροστά στην τουρκική σημαία και το τουρκικό άγημα!Μια κυβέρνηση που υποκλίνεται στον Ερντογάν και τον τουρκικό επεκτατισμό.

Για τους τύπους παραθέτουμε την εικόνα του Ερντογάν όταν ήρθε στην Αθήνα ο οποίος ουσιαστικά πέρασε ευθυτενής μεταξύ του ελληνικού στρατιωτικού αγήματος της ΠΑ και της σημαίας και δεν αρκέστηκε ούτε σε τυπικό χαιρετισμό στον επικεφαλής του αγήματος.

Το ίδιο έκανε και στο προεδρικό ενώπιον της Προεδρικής Φρουράς.Με ποια λογική σκύβει κάποιος το κεφάλι μπροστά στο τουρκικό άγημα και σημαία, ειδικά εάν σκεφτούμε ότι η Κύπρος κατέχεται σε ποσοστό 40% από αυτόν ακριβώς τον τουρκικό Στρατό στον οποίο υποκλίθηκε, ενώ το 1996 στα Ίμια πληρώσαμε με τρεις νεκρούς αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του ΠΝ την κατάληψη από τους Τούρκους της δυτικής Ίμια.

Κατά τα λοιπά, πρόκειται για την αποθέωση της μυστικής διπλωματίας καθώς δεν συνηθίζεται να συναντώνται οι ηγέτες του επιτιθέμενου κράτους (Τουρκία) και του αμυνόμενου (Ελλάδα) σε κατ ιδίαν συναντήσεις, κεκλεισμένων των θυρών όπου κανείς δεν γνωρίζει τι συζητείται.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top