0
Ένα θέμα για το οποίο πληροφορίες δίνονταν σπάνια, πλέον δεν είναι θέμα ταμπού και ειδικά στις ΗΠΑ συζητείται ακόμη και από εκπροσώπους των Ενόπλων Δυνάμεων.

Αναφερόμαστε φυσικά στις περιπτώσεις όπου ιπτάμενα αντικείμενα αγνώστου προελεύσεως εντοπίστηκαν πάνω από διάφορες χώρες.

Παρακάτω αναφέρονται 3 περιπτώσεις που έγιναν γνωστές, προκάλεσαν την περιέργεια των αρχών και πυροδότησαν συζητήσεις και φήμες.

UFO στο Roswell

Το 1947, ένα UFO συνετρίβη κοντά στο Roswell, στο Νέο Μεξικό, και ο αμερικανικός στρατός ανέκτησε τα κομμάτια. Οι ένοπλες δυνάμεις επενέβησαν με αστραπιαία ταχύτητα και από τότε δεν δόθηκαν πληροφορίες για το περιστατικό. Ωστόσο, μαρτυρίες ντόπιων δημοσιεύτηκαν στον Τύπο της εποχής.

Συντριβή του αμερικανικού αεροπλάνου στον ουρανό του Φοίνιξ

Το 1948, ένα αεροσκάφος της Αεροπορίας των ΗΠΑ διαλύθηκε στον αέρα μετά από σύγκρουση με κάποιο αντικείμενο. Δεν βρέθηκαν συντρίμια από άλλο εναέριο μέσο και η υπόθεση παραμένει ανεξιχνίαστη μέχρι σήμερα.

Η επαφή με UFO στη Μελβούρνη της Αυστραλίας

Το 1966, οι περισσότερες μαρτυρίες για περιστατικό με εναέριο μέσο αγνώστου ταυτότητος προέρχονται από την υπόθεση της Μελβούρνης.

Δεκάδες κάτοικοι παρατήρησαν ένα UFO πάνω από ένα σχολείο για αρκετή ώρα.

Οι Αρχές αρνήθηκαν να σχολιάσουν το περιστατικό τότε και ποτέ δεν άνοιξαν τα αρχεία της υπόθεσης.

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top