0

Δεκάδες ιστορίες συνωμοσίας κρύβονται πίσω από έναν ουρανοξύστη 29 ορόφων χωρίς κανένα παράθυρο στη Νέα Υόρκη.

Θα μπορούσε να είναι κρησφύγετο εξωγήινων ή μήπως κάποιο κτήριο με μυστικά της κυβέρνησης των ΗΠΑ; Είναι μερικές από τις εικασίες που κάνει ο κόσμος.

Όλα ξεκίνησαν γύρω από τον μυστήριο ουρανοξύστη μετά από μια παρατήρηση που έκανε ο ηθοποιός Τομ Χανκς. Ο αστέρας του Χολίγουντ ήταν αυτός που μοιράστηκε μια φωτογραφία από το κτήριο το 2017.

«Αυτό είναι το πιο τρομακτικό κτήριο που έχω δει ποτέ. Τι διάολο γίνεται εκεί μέσα;», έγραψε στο Twitter ο Τομ Χανκς, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει ένας μικρός χαμός στα σχόλια.Ωστόσο, την απάντηση για το μυστηριώδες κτήριο έδωσε ο TikToker Eric Guuidry, ο οποίος εξήγησε: «Πρόκειται για ένα κτήριο χωρίς παράθυρα στη Νέα Υόρκη, όπως επίσης υπάρχουν και στο Σαν Φρανσίσκο, στο Σικάγο, στο Όστιν, αλλά και σε άλλες πυκνοκατοικημένες περιοχές της χώρας».

Και στη συνέχεια αποκάλυψε ότι όλα αυτά τα μυστηριώδη κτήρια χωρίς παράθυρα αποτελούν μέρος του δικτύου μεγάλων γραμμών της AT&T.

«Πριν είχαμε ψηφιακή τηλεφωνία και οι γραμμές στα τηλέφωνά σας συνδέονταν με το άτομο στο τηλέφωνο της άλλης άκρης. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε αυτούς τους τεράστιους κόμβους μεταγωγής. Τα περισσότερα από αυτά τα κτήρια που έδειξα χτίστηκαν τη δεκαετία του ’70 ή και νωρίτερα. Δεν απαιτούσαν την ύπαρξη χειριστών. Επομένως δεν υπήρχε λόγος να μπαίνει φως, άρα να υπάρχουν παράθυρα», πρόσθεσε.

Δίνοντας περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο κτήριο της AT&T στη Νέα Υόρκη που εμφανίζεται στο αρχικό βίντεο του TikTok, ο Eric είπε: «Αυτό το κτήριο βρίσκεται στην οδό Thomas 33. Είναι γνωστό ότι πρόκειται για έναν από τους πιο ασφαλείς πύργους στον κόσμο. Έχει αρκετό αέριο, νερό και ηλεκτρισμό για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα μέχρι και δύο εβδομάδες. Υποτίθεται ότι μπορεί να αντέξει πραγματικά μια πυρηνική έκρηξη».

Παρόλο που ο περισσότερος εξοπλισμός έχει ψηφιοποιηθεί και δεν χρειάζεται για την τηλεφωνία, εξακολουθεί να είναι κρίσιμος για την υποδομή δικτύου και διαδικτύου. Παρά την λογική εξήγηση που δόθηκε αρκετοί συνωμοσιολόγοι πιστεύουν ότι το κτήριο έχει χρησιμοποιηθεί ως χώρος παρακολούθησης της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας (NAS).

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top