0
Για τον Νότη Σφακιανάκη μίλησε στον αέρα της εκπομπής «Επί Τόπου» ο Νάσος Γουμενίδης το πρωινό της Κυριακής, όπου αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στο πρόβλημα υγείας του τραγουδιστή αλλά και τις σημερινές του σχέσεις με τη σύζυγό του, με την οποία πλέον δεν είναι ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν on air, υπάρχουν σοβαροί λόγοι που τον κρατούν εκτός φώτων και πίστας, ωστόσο τις περισσότερες ώρες της ημέρας, ο Νότης ασχολείται με τη μουσική – κάτι που θα μπορούσε να σημαίνει πως ετοιμάζει την επιστροφή του.

«Ο Νότης είναι κλεισμένος στο σπίτι του στα νότια προάστια. Τις περισσότερες ώρες της ημέρας ασχολείται με τη μουσική. Θέλω να σας πω ότι παρακολουθείται από γιατρούς διότι αντιμετωπίζει ένα ζήτημα υγείας που δεν είναι ‘παίρνω ένα ντεπόν να μου φύγει ο πονοκέφαλος’. Δεν είναι κάτι τέτοιο. Ένας από τους λόγους που έχει απομονωθεί είναι και αυτός.

Το θετικό της όλης ιστορίας στην παρούσα φάση είναι ότι πλέον έχει καλές σχέσεις με τη γυναίκα του και συζητούν σε ένα επίπεδο, ενώ παλιότερα οι σχέσεις τους ήταν ανύπαρκτες έως και παγωμένες. Και αυτός ήταν ο λόγος που πολλές φορές προέβαινε σε υπερβολές, δεν είχε ισορροπία μέσα του. Ένας απλός άνθρωπος είναι ο Νότης πέρα απ’ το σταριλίκι», είπε χαρακτηριστικά ο Γουμενίδης στον αέρα του πρωινού του OPEN.

Όπως αναφέρθηκε, ο καλλιτέχνης κατανοεί πως έχει σοβαρούς λόγους να μένει εκτός, καθώς ακολουθεί πιστά τις συμβουλές των γιατρών του, γεγονός που τον έκανε να αρνηθεί και μία άκρως δελεαστική πρόταση για εμφανίσεις στην Αυστραλία για τις οποίες ο 64χρονος σήμερα Νότης θα κέρδιζε πάρα πολλά χρήματα.

Δείτε όσα ειπώθηκαν:

loading...

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

 
Top